- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djpundro
aktív tag
válasz
mikeman #7202 üzenetére
Igen ,de a problema hogy a nemet Amazonrol is eltünt az összes elörendeles ,de a ceggel pedig megbeszeltem a mostanibol kapok 1 et olcsobban .Viszik mind a cukrot .
Szegeny stemplar .Lehet lekene cserelned egy Vision ra.Valahogy a többieket most cserben hagyta a Dune?
Lenyegeben most megint a Dune bizonyitott a Dolby Vision al.Majd jönnek az ellenfelek nemsokara , hogy hazudik a Dune ,az lehetetlen hogy jo legyen .
Persze az ellenzeki oldalrol elmondhatja banatat mindenki .Szolas szabadsag van .
-
BBéci
legenda
válasz
mikeman #7151 üzenetére
Kivagyi és tiszteletlen egy szimpla kérdés? Miért? Mi nem volt ebben normális?
A maiakat kivéve még 20 hozzászólásod sincs, így nem csoda, hogy nem vagy tisztában a topikokban szokásos stílussal.
A legnagyobb tisztelettel kérdeztem, hogy láttál-e belülről szerviz műhelyt? Természetesen tv szervizre gondoltam, nem másra. -
BBéci
legenda
válasz
mikeman #7148 üzenetére
Az oda-vissza szállítás sokkal több kockázattal jár.
Asztalra tenni nem ajánlott, csakis puha felületre. Nézd meg a tévék leírását, a talp felszereléséhez szőnyegre, paplanra fektetést javasolnak.
A kapkodás, csavarok beletörése nem a szőnyegre fektetés miatt történt. Ugyanazt megtették volna a szervizben is.
Láttál már szerviz műhelyeket belülről? Én többet is. -
stemplar07
őstag
válasz
mikeman #7139 üzenetére
nincs mit, sajnos tényleg odáig jutottunk, hogy ,,főleg,, TV fronton, talán-talán.. a Sony-t kivéve, még az LG oledek esetén is ,,panellottó,, van, azaz nem szabad mást, ..csak webes vásárlást... csak egy 75-85 " os TV-t visszacsomagolni, vissza szállítani iszonyat macera ... volt olyan ismerősöm, hogy 3 (!) Q80T tv volt egymás után xar (LD hibásak, foltosak.. Lan hiba, ez így egymás után..)ezekhez képest egy kis dobozka visszaküldése, ha nem tetszik, vagy tényleg nem jó, nem egy nagy dolog..
-
stemplar07
őstag
válasz
mikeman #7134 üzenetére
A Solo DV ügyben nem tudok nyilatkozni.. egy barátommal együtt 4 évig használtunk Q10-Prot, 2016 ban az volt az egyetlen készülék ami a 2.0-s HDMi-t tudta. Jó volt,.. viszont nem nagyon fejlesztették,... a haverom Realbox-ot, én pro II-t vettem, mindketten meg vagyunk elégedve, a képminőség egyértelműen jobb (!) mint a Q10 pro..( az más kérdés, hogy a Realbox vs Pro II között elég kicsi a látható képminőségbeli különbség, max..menü gyorsaságban film BD megnyitás stb..viszont igen) nem beszélve a megszokott Dune szolgáltatások, pl.Jukebox,utoljára játszott filmek, a himedián némi bizonytalanság pár fimformátumon az automatikus beállítások, és HDR10+ hiánya miatt, mindketten pár hét után megváltunk a Himediától.. nem bántuk meg ...(annak hiszek amit látok , bandinget nem tapasztaltunk, TV-k 75Q80/70T, neked is ezt javaslom, meg kell nézni élőben, vagy weben rendelni, nekünk is volt 14 napunk arra, ha nem tetszik visszaküldjük..)
-
kevesbence
csendes tag
válasz
mikeman #7134 üzenetére
Nekem még csak pár napja van, de nem vagyok elájulva még tőle. Nagyon érzékeny a RLS-re, alig tudom kihasználni a Dolby Visiont. De ami pozitívum, hogy Netflix és a Disney+-ot is tudom nézni rajta. Remélem, hogy a folyamatosan frissítésekkel bővülni fog a támogatott file-ok listája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest