Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
Geza74
tag
Üdv!
Dual SIM-es telefont akarok venni már jó ideje, de egyszerűen nem találok olyat, ami VALÓBAN képes két kártyát kezelni egyszerre.
Ugyanis a mindenfelé tesztelt készülékek Dual Stand-by-osok, ami ugye azt jelenti, hogy ha a SIM1-en beszélek, akkor a SIM2 NEM aktív. Tehát ha a SIM2-re jönne egy bejövő hívás, akkor a hívó fél azt hallja, hogy ki vagyok kapcsolva. (Ez tényleg csak nekem szempont?)Nem tudom, erről miért nem beszél senki, és miért nincs erre vonatkozó információ soha a telefon tesztekben sem. Szerintem egy igen lényeges dolog. Azt mindig hangsúlyozzák, hogy milyen jó dolog ez a két SIM kártyás dolog, és hogy egy ilyen készülék kiváltja az eddigi 2 telefonunkat... Holott ez NINCS így – hacsak nem Dual Acitve-os a telefonunk.
Dual Stand-by esetén gyakorlatilag csak egy kényelmi funkciót kapunk, hogy ne kelljen cserélgetnünk és újraindítanunk a telefont, mint az ős-időkben... (Valamint hogy valóban, bejövő hívás ill. sms esetén automatikusan megkapjuk, bármelyikre is jön.)
De ez NEM jelenti azt (amit a cikkek valótlanul állítanak), hogy kiváltottunk egy ilyen telefonnal két készüléket.
Egy Dual Active-os telefon igen, kiváltja, mert ott valóban egyszerre aktív a két SIM kártya (gondolom 2 GSM modul ill. antenna van benne). De erről miért nincs szó, miért nem írják bele a tesztekbe, hogy milyen az adott készülék – ilyen szempontból?Nekem igencsak fontos (lenne), hogy ha az egyiken beszélek, és a másikon hívnak, akkor TUDJAK róla, netalántán tartásba tudjam helyezni, és fel tudjam venni a másikat.
Szóval kérlek benneteket, ha tudtok Dual Active készülékről, írjatok típust, nagyon megköszönném.
Esetleg ha valakinek lenne, és a tapasztalatait megosztaná, azt külön köszönném.Üdv:
Géza
Aktív témák
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Autós topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- Last Epoch
- Házimozi belépő szinten
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest