- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Aktív témák
-
Dragon.
tag
Lap+ramok elkeltek.
Van mék a 2 processzor + a hűtők. Közben találtam az egyik hűtőhüz gyrái zalman ventit is, rögzítőjével együtt.
Egyben legyen 20k. -
Dragon.
tag
Lap+ramok félretéve szerdáig mhif-nek.
Procik+hűtők ajánlatra várnak. -
mhif
senior tag
lap+4db ram 30k?
-
mhif
senior tag
szia, mi van még meg?
-
Dragon.
tag
up
-
Dragon.
tag
up
-
Dragon.
tag
up
-
Dragon.
tag
up
-
Dragon.
tag
up
-
Dragon.
tag
up
Szerk: 40k-ért egyben vihető!
[Szerkesztve] -
Dragon.
tag
up
-
Dragon.
tag
up
-
Dragon.
tag
up
-
Dragon.
tag
up
-
Vapor
aktív tag
Hello!
Lap + 2 proc + 1*512 ram mennyi lenne? -
Dragon.
tag
up
-
Dragon.
tag
Majd kiderül, ''elszorni'' nem akarom mert nem ezen múlik szerencsére a másnapi kenyerem.
Először egyben, jöttek ajánlatok szépen hwsw-ről is. Csere is szóbajöhet.
Azért ezt a ''konfigurációt'' nem éppen 3,0-ás venice + nf4 + 512 ddr-hez kell hasonlítani, olyan embert lenne jó találnom, aki ki is használja az előnyeit/stabilitását. Nem egy átlag user felhasználónak akinek bőven megfelelne egy 1000-es tua cerka, egy asus cusl2-vel.
Igazán hasonlítani csak más dual procis, vagy opteron cucchoz lehetne amiből újabb generáció igen csak nincs meg -
Charpy
csendes tag
Ok, akkor ezt megbeszéltük
nos nem én vagyok az embered.
De így külső szemlélőként is azt kell, hogy mondjam, hogy egyben kicsit nehéz lesz ennyiért megválnod tőle. Alaplap+proci+ram már új generációs gépként is megkapható ~50ért, ami ha jól sejtem akkor maga mögött is hagyja ezt a masinát.
Szóval add el külön, főleg, hogy már van új géped. Külön könnyebben el fog kelni szerintem. -
Dragon.
tag
Nem is mondtam én egy szóval sem, hogy komplett pc.
Természetesen nem passzívként mentek, egy jól szellőző chieftech házban tett így egyben az egész szolgálatot lanpatin, viszont váltottam sikeresen opteronra így ezek feleslegessé váltak számomra.
5k-nál akár hogy számolom is, többet ér a ramok darabja. (Mikor a 256-os modulokat árulják itt a fórumon 4k-s darabáron. Én kb 7-8k körüli saccolom db-jét. Reg ECC Sd sem terem minden bokorban
Lap kb 7-8k.
Hűtők 3k/db.
Procik: 8k/db.
Ezek úgymond reális árak az én szememmel nézve, nem hinném hogy az 50k olyan bődületes rossz ár lenne egyben.
40k alá semmiképpen sem megyek egyben. Akkor inkább marad és megy linux servernek -
Charpy
csendes tag
Tudod ehez akkor még el kell néhány cumó, hogy működjön... Nem kevés pénz ez.
Egyébként engem is érdekelne külön a ram, de akár egyben az egész, ha megegyezünk valami emberibb árban. Igazából nem tudom mit ér ez így egyben, konkrétan ezeket a típusokat nem ismerem. De a ramokról tudom, hogy jók, márha működnekA processzor meg kicsit veszélyes passzív hűtéssel. 75 fok... még talán több is.
Szóval nekem a 4 ram talán megérne 20ezret, egyben az egészért 30-at adnék. Deha nagyon kellene, akkor lehethogy adnék érte többet is, mondjuk 35-öt, csak annyira nem kell
Erre szokták mondani, hogy valahol el kell kezdeni -
Dragon.
tag
Ház, vinyó, és egyébb nyalángság nincs, csak a lap+ramok+cpu-k+hűtők.
[link]
Szerk: lap szabvány ATX, tehát nem kell neki semmi spéci ház.
Lap pontosan így néz ki, csak integrált hang nélkül.
Pro 2-es pont nincs az MSI oldalán, ezért a cpu support más.
Felszereltségre u.a mint a Pro-AIR. Ata raid és egyébb nyalángságok.
[link]
Ramnak ez a pontos tipusa, képet nem találtam róla, de minden infót megtalálsz róla a linken. Ha azt tekintjük élettartam garis, a kérdés csak az, hogy kicsiny hazánkban hol lehet érvényesíteni ha netán történne velük valami. Megpróbálom leírni, hogy kb hogy néznek ki: 2db kétoldalas 256-os modul van összekapcsolva kisebb hidakkal, és az egyik modulon van a DIMM, elég furcsa
Sajnos képet nem tudok csinálni digitális kamera hiánya miatt.
[link]
Zalman 6000 ALCU, Dobozosak viszont ventiket nem tudom sajnos hozzájuk adni.
Furcsán hangzik, de belettek fogva építkezéskor, hosszú történet
[link]
Ebből van kettő, teljesen egyforma széria értelemszerűen. -
Dragon.
tag
válasz
Printszkrín #2 üzenetére
Megbontani nem igazán szeretném. Leginkább egyben szeretnék ''túladni'' rajta.
De tégy nyugodtan ajánlatot. -
Dragon.
tag
Eladó Dual P3-as server olcsón.
Elsősorban egyben, nem igazán szeretnék a darabonkénti eladásával törődni.
Lap: MSI 694D Pro 2 Rev 2 Oem kiszerelésben.
Procik: 2*1000/133/256 Coppermine 2*Zalman 6000 hűtővel, viszont csak a bordák. Ventik kellettek máshova.
Ramok: 4*512/100 Kingstone Dual modulos ECC SD.
Ára egyben 50k.
Bp-i személyes átvéte, vagy posta viszont akkor a vevőt terheli a postaköltség.
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest