- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Charpy
csendes tag
Ok, akkor ezt megbeszéltük
nos nem én vagyok az embered.
De így külső szemlélőként is azt kell, hogy mondjam, hogy egyben kicsit nehéz lesz ennyiért megválnod tőle. Alaplap+proci+ram már új generációs gépként is megkapható ~50ért, ami ha jól sejtem akkor maga mögött is hagyja ezt a masinát.
Szóval add el külön, főleg, hogy már van új géped. Külön könnyebben el fog kelni szerintem. -
Charpy
csendes tag
Tudod ehez akkor még el kell néhány cumó, hogy működjön... Nem kevés pénz ez.
Egyébként engem is érdekelne külön a ram, de akár egyben az egész, ha megegyezünk valami emberibb árban. Igazából nem tudom mit ér ez így egyben, konkrétan ezeket a típusokat nem ismerem. De a ramokról tudom, hogy jók, márha működnekA processzor meg kicsit veszélyes passzív hűtéssel. 75 fok... még talán több is.
Szóval nekem a 4 ram talán megérne 20ezret, egyben az egészért 30-at adnék. Deha nagyon kellene, akkor lehethogy adnék érte többet is, mondjuk 35-öt, csak annyira nem kell
Erre szokták mondani, hogy valahol el kell kezdeni
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest