Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Hát ez nekem még így ismeretlen (tartalomtípus, entitás). Gyorsabban kattintgatok ide oda, mint ahogy olvasok róla.
Amúgy úgy kezdtem neki, hogy létrehoztam egy "munkalap" tartalomtípust, és azon belül hozom létre a kitöltendő mezőket. Köztük a "kollégák" taxonomíát is, amit itt "entitás hivatkozás"ként mutat.
De az új 8.4.4 verzió össze is zavart. Vagy valamit nagyon eltekertem a frissítéskor, vagy nagyon megváltozott. pl. a "Űrlap megjelenítésének beállítása" oszlopban volt egy "felirat" oszlop, ahogy a "Megjelenés beállítása" fül ön még meg van. Hova tűnt?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest