Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz sz.j #322 üzenetére

Igen, én azzal kezdtem a próbálkozást a Drupal előtt, de nem sok kellett hozzá, hogy azonnal elmenjen a kedvem tőle: [link].
    Korábbi munkahelyen egy srác a Joomlát használta aktívan, mindig csodálkoztam, milyen okádék a kódja is. Nagyjából egyszerre kezdtük a fejlesztését két tök különböző honlapnak, ő Joomlában, én Drupalban, és az ő immár publikus oldalát egy szép nap feltörte valami török hackercsoport. :DDD Ez is elég meggyőző volt számomra a Joomla "minőségéről".
    Jogosultságkezelés, továbbfejleszthetőség, kód összerakottsága miatt a komolyabb fejlesztők - ahogy észrevettem, mivel Joomlával nagyobb tapasztalatom nincs - mindig inkább a Drupalt szokták ajánlani.
    Mivel én is a Joomlával kezdtem, legalább nem vagyok elfogultsággal vádolható. :DDD

==========

(#320) Speeedfire : jaja, drupal.hu-n is meglepett a jelenség, bár asszem ott nincs CAPTCHA a regeléshez. De mintha lenne emailes megerősítés.

(#321) SimonJanos : hát ennyiből akkor fogalmam sincs, ha a webhosting cég ennyire rugalmatlan, lehet, hogy érdemes megfontolni a tárhelyszolgáltató váltását.
    Mindenesetre azért kérdezd meg ezt drupal.hu-n is, hátha tudnak megoldást, én kifogytam az ötletekből.

Új hozzászólás Aktív témák