- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, én azzal kezdtem a próbálkozást a Drupal előtt, de nem sok kellett hozzá, hogy azonnal elmenjen a kedvem tőle: [link].
Korábbi munkahelyen egy srác a Joomlát használta aktívan, mindig csodálkoztam, milyen okádék a kódja is. Nagyjából egyszerre kezdtük a fejlesztését két tök különböző honlapnak, ő Joomlában, én Drupalban, és az ő immár publikus oldalát egy szép nap feltörte valami török hackercsoport.
Ez is elég meggyőző volt számomra a Joomla "minőségéről".
Jogosultságkezelés, továbbfejleszthetőség, kód összerakottsága miatt a komolyabb fejlesztők - ahogy észrevettem, mivel Joomlával nagyobb tapasztalatom nincs - mindig inkább a Drupalt szokták ajánlani.
Mivel én is a Joomlával kezdtem, legalább nem vagyok elfogultsággal vádolható.
==========
(#320) Speeedfire : jaja, drupal.hu-n is meglepett a jelenség, bár asszem ott nincs CAPTCHA a regeléshez. De mintha lenne emailes megerősítés.
(#321) SimonJanos : hát ennyiből akkor fogalmam sincs, ha a webhosting cég ennyire rugalmatlan, lehet, hogy érdemes megfontolni a tárhelyszolgáltató váltását.
Mindenesetre azért kérdezd meg ezt drupal.hu-n is, hátha tudnak megoldást, én kifogytam az ötletekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videó stream letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez is elég meggyőző volt számomra a Joomla "minőségéről".