- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
imrestabel #74587 üzenetére
"A DJI Mavic Pro-nál kisebb gépek ugyanis nem ismerik az Occusync protokollt,"
Ez jó régi írás lehet, mert a dji oldalán ott van, hogy ocisync 2 van a mini2-ben
Az air-hez nem látom leírva -
válasz
imrestabel #74585 üzenetére
a mini2 pedig nem wifi-s. De akkor lehat az Air sem?
Majd megírja aki látott már air-t élőben
-
válasz
imrestabel #74582 üzenetére
rágúgliztam az air-re, mert nekem az nagyon kimaradt, és úgy látom WiFi-s az is, amit én tuti nem vennék
-
válasz
imrestabel #74577 üzenetére
Az első egy mini (1), ami nem rossz gép, de az irányítás még wifi alapú, míg a mini2 már ocusync-et használ, és annyival nem drágább, amennyivel jobb.
A másik két hirdetésben lévőt én special nem ismerem.A 249g amúgy valóban beleférne az engedély nélküli kategóriában, de mivel van rajta kamera, így a vizsga kell rá. Biztosítás nem szükséges rá egyedül.
Én itthon csináltam meg a vizsgát, nem volt nagy dolog, és az ára is talán 3-4ezer forint volt. Itt kellett valami doksit leadni, amire vissza küldték a gép lajstromjelét. Aztán kötöttem biztosítást, mert Mavic 2-re kell, és végül ki kell tölteni egy üzembentartói e-papírt. De a dronehungary youtube csatornán van videó, hogy hogyan és mint kell pontosan -
válasz
imrestabel #74574 üzenetére
Az egy nagyon jó gép, én is ezt javasoltam "DJI mavic (1)" néven.
-
válasz
imrestabel #74570 üzenetére
Használtan Dji mini2 esetleg DJI mavic (1)?
Előbbi kb a határon van, én kerek 100ért vettem apámnak egyet, és nagyon tetszik neki. Viszont ebben nincs akadály elkerülés, könyörtelenül bele repül a fába, emberbe, bármibe
A Mavic lehet felette van kicsivel, és tudni kell, hogy az már kifutott típus, de az árához képest egy nagyon jó gép. -
Nekem a Mavic2 + új adnroidos főverzió mindig csak nyűg volt. Így rászoktam, hogy van nálam egy régi Samsung S9, ami mindig offline, nincs hibás frissítés, se zavaró üzenet. Azért rá szoktam próbálni a napi telefonomra (fold5) ha véletlen megy, akkor azért azzal jobb, a nagy kijelző végett
-
szerintem én ebbe benne vagyok, körbe nézek, köszi
ja, hogy ja. Repcsire szeretném, nem multirotorosra, azért is írtam az elején hogy lehet kicsit off
Van egy Bixler 2-esem ami üres. Motor, szervok vannak benne, egyszer LOS-ba berepülte. Erre szívesen pakolnék mondjuk digitális videó cuccokat
-
Sziasztok,
Kicsit off, vagy nem tudom
szóval szeretnék vissza térni a repcsizéshez, de mostmár digitálisan. Mi kell hozzá? Veszek mondjuk egy Dji v2-t, egy air unit-ot, és utána? Az Air unit kezeli a repcsik, vagy az csak digitális videó adó?
-
válasz
SeniorTilla #73837 üzenetére
nem pont...
-
válasz
SeniorTilla #73835 üzenetére
ezekről nekem más jut eszembe
(Bocs a kis méretért, de nem találtam meg az eredetit, csak az instást)
-
válasz
SeniorTilla #73772 üzenetére
tudsz berakni képet? Érdeke milyen képet csinál. Én anno direkt azért vettem M2P-t mert fotózni szerettem volna vele, és annak vannak erre jó képességei, persze ott még AI meg image postprocessing nem nagyon volt, vagy csak éppenhogy. De én meg vagyok vele elégedve
-
-
sziasztok,
a márciusban elindított folyamataim pénteken végre véget értek, megjött az üzembentartói is
Viszont a határozatban van egy mondat amit nem értek, vagy nem tudom mit kéne csinálnom még:Tájékoztatom az ügyfelet, hogy a pilóta nélküli légijármű-rendszer akkor veheti igénybe a magyar légteret, ha a légközlekedési hatóság nyilvántartásba vette
Ez mit akar jelenteni? -
megjött nekem is a hiánypótlás, csak nem a 2000 forintot nem találták. De eddig nem is találtam sehol, hogy hová kéne küldeni. Most pótoltam
-
válasz
11110101001 #72206 üzenetére
na ez engem is érdekel, már csak azért is, mert a csomagokat a reptér kezeli nem a légitársaság, a reptér szabályzata pedig ez:
https://www.bud.hu/utazas/tippek_es_ajanlatok/gyakran_ismetelt_kerdesek/gyakran_ismetelt_kerdesek/dronok_szallitasaval_kapcsolatos_tudnivalok -
Sziasztok,
az üzembentartó regisztráció pénzbe kerül? Ha igen, azért mikor kell fizetni? Május elején adtam be, de még semmi.
Illetve érdekelne, hogy Mavic2 pro-t repül valaki dji goggle-val? Ha igen melyikkel? A fehérrel is jó, vagy csak a RE jó hozzá?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest