- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Dr. Romano #69394 üzenetére
-
BEndre34
tag
válasz
Dr. Romano #69394 üzenetére
Szia!
Nem tudom, mi számít "jó képminőség"-nek, de 100e alatt olyat, ami 2,7K (feltölteni yt-ra bőven elég) és hosszú az üzemideje (gondolom legalább 20-25 perc/akku), de még a gimbal is jó rajta és elégedett is leszel vele 1 hónap után is.... új gépbe nem nagyon lesz szerintem.
A Xiaomi Fimi X8 SE is inkább 120e körül van/volt és egy VISUO Zen K1 - amit korábban írtál - hatalmas csalódás lesz annyi pénzért. Inkább egy jó állapotú, nem sérült DJI. Ha nem számít a méter, akkor P3S ha számít, akkor Mini vagy Spark. Ha új és nem DJI, az is 100e felett lesz. 70-80-90e áron új gépet, amivel elégedett is leszel, sajnos nem fogsz kapni. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #69385 üzenetére
Szemezek közben a Xiaomi Fimi X8 SE-vel de látom már kifutott modell. Hasonló árban kb azonos tudású (hatótáv és akku) gépet amit még lehet kapni mit ajánlotok?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Dr. Romano #42833 üzenetére
Keresgélj a Giant Power körül.
-
DJGABI
addikt
válasz
Dr. Romano #38903 üzenetére
azért nézz körül, lehet van már jobb is, ami alapból jst csatis, meg esetleg befér a gyári tartóba [topicja]
-
DJGABI
addikt
válasz
Dr. Romano #38901 üzenetére
azellennemvéd™ nem tom, vmi pici elektronika pedig mindegyikbe van már, tudtommal pont túltöltés/merítés ellen
ja bocs, x5 [link] de forrasztgatni kellett a csatit is
-
DJGABI
addikt
válasz
Dr. Romano #38884 üzenetére
védelem sztem azokban is volt, én inkább a töltőre gyanakodnék. részemről x8 akksikat tettem bele, de az akksitartón faragni kellett hozzá. turnigyben biztos van olyan 1S, ami jó bele. más kérdés akarsz-e rá annyit költeni
-
DJGABI
addikt
válasz
Dr. Romano #33604 üzenetére
töltőre tippelnék
-
elszabi
tag
válasz
Dr. Romano #33604 üzenetére
Feltöltés után mérj rá multiméterrel - lehet, hogy nem tölti fel rendesen a töltő v. túltölti rendszeresen és az tett be neki. Ha már púpos, akkor tuti ez utóbbi.
Repülés után mérj rá multiméterrel - talán a gép méri rosszul és túl hamar leteszi - vagy a máik, rosszabb véglet, hogy túlmeríti.Amúgy meg igen. Túltöltés/túlmerítés csökkenti az élettartamot. Aztán lehet, hogy eleve bóvli széria az akku. Nézz szét a GB/BG oldalakon. Vegyél egy új 5-ös pakkot, lehetőleg egy 5-ös töltővel, ha már reménytelen.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Dr. Romano #15597 üzenetére
Gondolom függ az akkutól és a távtól is, nekem Eneloopokkal az X5C távja telit jelzett több kör erejéig, egy-két nappal berakás előtt voltak töltve.
-
molnigee
aktív tag
válasz
Dr. Romano #15595 üzenetére
Úgy tudom, hogy merülő távval azért könnyen lehet jelvesztes pl.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #15534 üzenetére
Hülyeséget kérdeztem?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Dr. Romano #15419 üzenetére
Nyugi, ha jobban fog menni, akkor meg azert fogod torni. Ha meg profi leszel, azert. En meg nem talakoztam olyannal aki ne kezdte volna el egy ido utan a gep vagy a sajat hatarait feszegetni.
En pl. mar vagy 8 kisfogaskereket hasznaltam el, 2 proptengelyt, 12-14 propellert, 2 led boritast, 2 motort, 1 nagyfogaskereket. Hiaba, a beton ping-pong asztal, vasletra, jatszoteri jatekok (szigoruan csak akkor, ha nincs ott senki!!!) mind arra kesztet, h kiprobaljam at-e fer alatta a gep. Meg az MJX X600-at is atkuldtem a csuszda alatt, mert miert ne? -
mgy
senior tag
válasz
Dr. Romano #15419 üzenetére
Észrevehetően jobb, fürgébb, gyorsabban reagál.
-
Patics
tag
válasz
Dr. Romano #15391 üzenetére
Én így kezdtem ...
-
Patics
tag
válasz
Szia!
Én is egy ilyent (V686G) nyúzok pár hete. Nekem eleinte 5-7 perc volt bekapcsolt kamerával, FTP-vel. Leszerelt kamerával 10 perc. 50 startot repültem vele eddig, (egyszerre 3-at) még semmit nem kellett cserélni, de kb a felénél adtam a mozgó alkatrészeknek egy kis műszerolajat, azt hálásan fogadta.
Pár napja letörött az egyik motortartó, vagyis az alsó-felső műanyag ház. Megragasztottam "takonypisztollyal", meg megfogattam kötegelővel, és az óta újra szuper. Bár már itt van mindenféle tartalék alkatrész, egyenlőre nem cserélek semit, csak ha muszály, vagy ham egjön az uj ház kit.
Nyomom neki szembeszéllel is, nyél gázon, jól bírja..
Én ezt a kalibrációt csináltam meg, bár nem éreztem szükségességét..
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest