- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollaz
tag
válasz
Attila04 #892 üzenetére
Javaslom a HobbyKinget, ha spórolni akarsz. Holland raktárból jön a cucc, ha van egy kis szerencséd. Én onnan vettem gimbalt, kábeleket, csatlakozókat és zsugorcsöveket is. 4 nap alatt itt volt a doboznyi jóság. Pont most vagyok benne a Phantomom fpv képessé tételében, annyi nehezítéssel, hogy Sony akciókamera lesz feltéve. Hatalmas szopóroller, de a cél már előttem, megéri.
-
Upo
addikt
válasz
Attila04 #892 üzenetére
Ha van egy kis barkács hajlam akkor van 5.8-as adó és vevő. Antenna, audio, video, tápkábelt, antennát be lehet forrasztani, szinte semmi nem kell pluszban hozzá, alacsonyan lehet tartani a tömeget.
Tényleg, ezeket a beépített microsd-s kamerácskákat nem lehet video kimenetesre alakítani? Inkább nézném az fpv-t ezekkel mint sd-re rögzítsek.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Attila04 #871 üzenetére
Az szerintem nem fog menni, mert az irányítás 2.4GHz és a wifi is amin fogadná a tablet a videót, ezek pedig ütnék egymást. A Vision+-nak ezért van 5.8GHz-es irányítása és ott mehet az erős wifi. Inkább 5.8-as videó adót és vevőt kell venned, plusz egy kis LCD-t a távirányítóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ninebot by Segway F25E II
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged