- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morzsi007
csendes tag
válasz
kaposznyak #68858 üzenetére
Én tavaly vettem a 6 éves fiamnak egy Cheerson cx20-at. Elsősorba azért, hogy megtanuljon repülni valamilyen szinten, ezzel bent leginkább lehet gyakorolni. Aztán karácsonyra kapott egy nagyobbat, 13cm-eset, ezzel már kint is lehet repkedni. Most meg már az enyémet (JJRC X1 tuningos🙂) is kipróbálta meg az új Mavic Minit, mondjuk azt nagyon könnyű irányítani a többihez képest. Ha még nem repült, akkor szerintem valami kicsiben gondolkodj, ha már van tapasztalata, akkor az más kérdés.
-
DJGABI
addikt
válasz
kaposznyak #68868 üzenetére
Gearbest, Banggood teljesen jó oldalak, igen.
bár most Kínából kiszámíthatatlan mire fog ideérni...
-
vandor01
senior tag
válasz
kaposznyak #68860 üzenetére
olyan jol megy mar a reptetés? hogy 40e ft-ert kell egy erosebb géppel kamcsi szemcsi nelkul lost ban repkedni 15 percet csak kintre? kb errol beszelunk MJX Bugs 3 B3 Mini ez mar komolyabb gyorsabb nehezebb veszelyesebb mint egy szinttel lejebbi!
ehhez meg veszel tarcsi cuccokat propellerek motor aksikat toltok azt lassan meg is van a 40e ft!
de ha elso lesz?
szerintem eleg jo a JJRC H31-es elég elvezetes még egy felnott számára is!!!
es kart nem tesz se magaban se az apjaban es szomszedban sem es a gépben sem.... nagy eséllyel.... -
ot93
senior tag
válasz
kaposznyak #68858 üzenetére
Én a bugs 3-at ajánlanám, de 7 évesnek ez szerintem veszélyes. Pedig max. 25k-ból megvan kínából, de itthon is belefér a 40-be.
Az a "relatíve hosszú játékidő" amúgy mégis mennyi lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest