- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
moklys1 #73113 üzenetére
Ugyan így voltam/vagyok vele én is.
Kifizettem a biztosítást (12K), kifizettem az üzembetartóit, meg a nyilvántartásba vételit (2x2K), annak az ára sem vágott volna földhöz, de ne kelljen már fél napot utaznom valamiért, amit amúgy az otthon melegéből ingyen is megkaphatok.. -
Vyndree
őstag
válasz
moklys1 #73104 üzenetére
Szia, nálam 3 évesek az akkuk és 24-27 percet írnak felszállás után, de nem mértem meg hogy ténylegesen mennyit bírnak. Még nem igazán tudtam kipróbálni, talán majd januárban Portugáliában letesztelem, vagy ha ott is rossz idő lesz akkor legkésőbb tavasszal. Szobában nem reptetem még a kerettel sem, nincs sok értelme, elég "balesetveszélyes".
Itthon a kertben nem tudom, mert dupla No Drone Zone-ban lakom, szerintem felszállni se engedne hogy kipróbáljam, a GPS-t meg nem tudom hogy kell kikapcsolni, de nem is akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged