- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ezoltan
tag
válasz
rb26dett #68610 üzenetére
Ereszkedik,ha nem nyúlsz a stick-ekhez akkor valószínűleg crash-el.
Mindenképpen át kell venned a kontrollt.
Igazából csak arra van kitalálva,hogy ha esetleg elmegy a képed,átkattintod,és visszahozza látótávon belülre,ahol vagy lesz már képed,vagy leteszed LOS-ban.
Nyilván failsafe-rth esetén is ugyanez a metódus. -
ezoltan
tag
válasz
rb26dett #68608 üzenetére
Ha freestyle-ozol (is),akkor hagyd az iNav-ot.Nem arra van,nem repül jól vele.
A BF rescue tökéletesen ellátja a feladatát ha megfelelően van beállítva.A PosHold,AltHold és társai mindössze értelmetlen feature-ök egy FS gép esetében,amit egyszer bekapcsolsz és poén,utána meg repülhetsz a sután viselkedő géppel.Nem éri meg. -
Peaceliker
addikt
válasz
rb26dett #68606 üzenetére
Sosem inav oztam, de pid szinten repül majd ugyan úgy? Tudtommal inav inkább lassabb, smoothabb repülésre lett kitalálva, bf meg arra hogy "rángassa" az ember :)
Amúgy ahogy látom akik gps t raknak racer gépre, azok amúgy is lightosabban repülnek, ritkábban esnek le, akkor meg fölös a gps :)
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
rb26dett #68604 üzenetére
Nagyon beleszólni nem akarok mert a gps-es gépek nem az én világom. z
Az emberek úgy gondolják, hogy nem való GPS egy racing gépre. Én az inav-ról azt hallottam, hogy macerásabb dolgozni vele, gondolom emiatt nem azt ajánlották. De azt nem tudom, hogy képben voltak-e vele, hogy neked van rajta. Mert akkor lehet azért ajánlották, mert az a jobb. Ugyanis bf-en is vannak gps-es dolgok, csak azokkal soha nem volt foglalkoztam. -
Peaceliker
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest