- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
nickysantoro #10801 üzenetére
Így van, pontosan ezt csinálja, ellentétben a Symával. Már fejtegettem itt a fórumon, hogy az hogy valami sportos az sokkal inkább az érzet, sem mint tényeleges sebességnövekedés és ehhez az engedett pitch mértéke erősen hozzájárul.
A Syma pl. nem tudja bedönteni magát, ezért egyszerűen elfújja a szél, szóval hasznos ez, akkor is ha csak az elektronika csal vele.
Nem is értem, miért nincs a távokon egy ilyen wind resistant gomb
-
Jackal2
senior tag
válasz
nickysantoro #10791 üzenetére
Nekem van hasonló tapasztalatom, a vizes elektronika alatt elvesztett irányításról, kettő géppel is, MXJ X600 és WLtoys V686G. A WLtoysnál szerencsésebb a helyzet, mert ő magától elveszi a gázt, ha megszakad a táv jele, de volt olyan hogy mikor víz érte, nem reagált, hanem nekiszállt egy fának (majd felteszem a videót). Az MJX X600-nál is volt olyan hogy nem reagált, de mivel az nagyon stabil, még vitorlázott egy kicsit és visszajött a jel. Ott az volt a probléma, hogy 0 fok körüli ködszitálás volt és egyszerűen ráfagyott a pára a menetszéltől, amitől nem tudott forogni egy két lapát illetve iszonyatosan lecsökkent az akkuk kapacitása.
A Syma X5SW-nél nekem KONKRÉTAN az a hiba is előfordult, amit te is tapasztaltál. Szélben áll egy helyben, meg sem mozdul, csutkára az ellenkező irányba húzott gázzal, csak szép lassan kúszik fel a levegőben. Ha elengedem a kart, akkor meg villámgyorsan elindul az ellenkező irányba. Én eleinte azt hittem, hogy ez bug, de aztán megpróbáltam szél nélkül, akkor jó volt, majd újra szélben, ugyan ez. Amit még tapasztaltam, hogy amikor megy a WIFI kamera, akkor bezavar 50 méter körül az irányításba és nem csak a jel megy el, hanem a vezérlés is. Vagy teljesen elmegy vagy pedig óriási késéssel reagál (1-2), vagyis gyakorlatilag irányíthatatlanná válik. A WLtoysnál ezzel szemben felnyomod 100%-ra, ott annyira bedől a gép (mert nagy a pitch), hogy leküzdi a szelet, csak nagyon lefele megy, a nagy esés és a szél miatt, viszont nem is repül el.
-
Watt25
veterán
válasz
nickysantoro #10791 üzenetére
+1 a távirányító kikapcsolása sem tűnik sosem jó ötletnek...
Egyébként a leírásod alapján tipikus X5S hibának tűnik. Legalább is a tesztvideón is ezt mondta a pasi, szembe szélben elindul felfelé. (Ha jól értettem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Vicces képek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- VR topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest