Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plasticbomb

addikt

válasz molnarpeter #21422 üzenetére

ÉN azért úgy tervezem, hogy később elég messzire is elmennék a NightHawkkal. Szóval telemtery téma lesz. Már olvasom az SBUS és a többi megoldást, hogy működik, hogy kell beállítani, (nézegetem a távokat is, hisz később azért lesz még egy kamera platform is, és lehet nem ártana egy olyan távot vennem, ami több csatornát is tud, mint az FS-i6 és majd ahhoz ugye receivert is. Azt látom, hogy Cleanflightban 8 csatornát jelenít meg, gondolom ennyit kezel az FC a NightHawkon, én meg most csak 6ot használok az FS-i6AB receiverrel PWM módban. Találni fogok még annak a két csatornának funkciót, akár a NightHawkon is, pl a buzzer aktiválása, ha esetleg eltűnne a fűben...)

Igen, én is eneloopokat néztem ki, hogy azt rendelek, csak ahhoz kell valami töltő is. Vagy akár csak a bölcső, amibe beteszem, és majd a SkyRC B6 feltölti...

De, most ez nem világos nekem. A nigthawk vezérlője kezeli a (C)PPM-et, és a PWMet alapból, ha SBUS módon hajtanám, akkor meg kéne az "inverter", ha jól értem.

Új hozzászólás Aktív témák