Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
varadigabor #42892 üzenetére
Azokat nem biztos hogy jó ötlet megvenni, mert pl. nálam az ilyenek nem működtek rendesen.
Ha jól tudom aktív Buzzer kell hozzá, én ilyent vettem múltkor amik működnek is [link].Rendeltem FC-t EU raktárból, vagy 1 héttel később volt itt mint ami cuccok Kínából jöttek.
(#42896) vandor01:
Amit itt írtam FC-t az pont azt csinálta, hogy diavetítés volt csak, na meg nem lehetett FW frissítést csinálni.
Már videót is készítettem a reklamációhoz, mikor eszembe jutott kicsit hasonló esetem hogy egy FW frissítés/csere megoldotta a dolgot.
Már csak rá kellett vennem hogy rámásszon a FW.
Viszont egy másik esetemnél megoldotta ezt a gondot, de attól még az FC kuka lett, mert nem működött rendesen(másik topikban sokat irkáltam a kínlódásomról).
Egy próbát mindenképpen megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest