Hirdetés
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Üdv!
Olvasgattam a téma összefoglalót, de mivel totál nem értek a drónokhoz, azért nem értettem ám meg mindent.
Az asszonypajtit szeretném meglepni egy olcsóbb darabbal, amivel el tudna lőni 1-2 képet is. Szeret fényképezni, egy drón meg azért adna neki egy kis szabadságot a hobbijához.
Nah igen ám, csak ahogy nézegetettem sikerült is találnom egyet (a téma összefoglaló ajánlatai közül), mégpedig a Syma X5C személyében. Nah de ahogy tovább "okosodtam", láttam hogy ezek a bizonyos kefés gépek 4-5 óra használat után már igénylik a beavatkozást.
Ezután tovább keresgéltem és rá is találtam a JJRC X1-re, ami már ezt a Brushless motoros csapatot erősítí, nah de ehhez meg se kamera se távirányító nem jár.Nah szóval innentől viszont inkább rátok bíznám magam.
Elmondom mit szeretnék-Brushless motor (nem akarom néhány óránként szerelgetni, főleg hogy nem értek hozzá)
-6-axis gyro (ahogy olvastam ez ma már alap kell hogy legyen)
-Lehetőleg olcsó legyen (nem akarok rá vagyonokat költeni, mert lehet hogy nem is tudja majd értékelni, bőven ne 100K legyen)
-Egy töltéssel azért 7-10 percet bírjon repülni
-A csomag tartalmazza a távirányítót és a kamerát (RTF?)
-Könnyű kezelhetőség (van ilyen? Mármint egy kezdő számára?)
+ Nem hátrány ha van a csomagban az a Landing gear(?)Kb ennyi. Miket ajánlanátok?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Balatoni vászolyi telket cserélnék Budapesthez közeli telekre/ingatlanra
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest