Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
NO, élménybeszámoló:
Reggel elmentem a helyi Post.NL-hez, és átvettem (némi technikai malőr árán) a NightHawk-ot! Hazahoztam, kicsomagoltam, ez valami iszonyat profi érzést kelt bennem tapintásra, a H8 mini és az U807 után, és a súlya... Az U807 semmi, pehely ehhez képest, pedig még semmit nem raktam bele-rá. A mini meg..... (Éjszaka nem bírtam ki, és bevittem a minit munkába, kicsit (3 akksi kimerítésnyi időt) szórakoztam vele, elbénázva nekirongyoltam vele a saját torkomnak, stb.
)
Szóval épp itt ráng a kezem, hogy még a távirányító, vevő jöjjön már meg, had kezdjem el átnézni a beállításokat, stb, s közben rálestem a többi csomagra is. A Bangoodról minden ma jön meg, az FPV LCD Gearbestről holnap, és az Eachine Google One Gearbestről backorder, coming soon. Öröm és boldogság van, szinte minden lényeges darab megjön ma!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest