Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Akik nagyon ellenzik a fű legalizálását, és függő heroinistákat stb. hoznak fel példaként, meg hogy láttunk-e már drogost, azok tudják egyáltalán, hogy miről beszélnek? Ismernek embereket, akik füveznek, vagy próbálták már? Akik azt mondják, hogy a lágy drogoktól egyenes út vezet a kemény drogokhoz bizonyosan nem. Nekem több ismerősöm évek óta füvezik alkalmanként, de ez egyáltalán nem jelenti, hogy eszükbe jutna függőséget okozó drogokhoz nyúlni (a legálisakat kivéve
). Aki pedig a lágy drogoktól valóban eljut a kemény drogokig, az a legalizálástól függetlenül megteszi sajnos, mivel teljesen függetlenek egymástól. Normális, egészséges, értelmes, kiegyensúlyozott lelkivilágú ember így sem, úgy sem nyúl kemény drogokhoz, aki pedig nem ilyen, annak tök mindegy, hogy legális-e a lágy drog, vagy nem, ha akar úgyis... 
Én magam nem élek semmi ilyesmivel, de azért ahogy elnéztem, ha választani lehet egy berúgott és egy beszívott ember társasága között, akkor utóbbit választom.
Előbbivel nehéz kommunikálni, és agresszív is lehet, utóbbi meg simán mindenen röhög...
Mivel nem okoz fizikai függést, szerintem semmi baj nincsen vele (a kultúrához ha tetszik, ha nem hozzátartozik a tudatmódosító szerek alkalmazása) - ha nem ül autóba stb, akkor teljesen veszélytelen mindenkire, a mostani árakat elnézve pedig senki nem fog ezért bűncselekményt elkövetni (szinte olcsóbb, mint az alkohol) aki egyébként sem tenné.
Politikát meg légyszi hagyjuk már ki ebből, semmi köze hozzá: a ''drogos'' ismerőseim jobboldaliak, én meg nem - de akár fordítva is lehetne, vagy keverve...
A szólásszabadság pedig odáig terjed szerintem, amíg valaki nem buzdít tettlegességre valaki(k) ellen tömegeket - nem ''izgatja'' az embereket. Azt nem szabad engedni, de amúgy mindenki azt mond amit akar, bármennyire nem tetszik a többieknek, vagy bármekkora baromság, azért még elmondhatja, és nem kéne erővel belefolytani a szót, mert azt nem demokráciának/szólásszabadságnak hívják. Legalábbis ez lenne a lényege.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Aki pedig a lágy drogoktól valóban eljut a kemény drogokig, az a legalizálástól függetlenül megteszi sajnos, mivel teljesen függetlenek egymástól. Normális, egészséges, értelmes, kiegyensúlyozott lelkivilágú ember így sem, úgy sem nyúl kemény drogokhoz, aki pedig nem ilyen, annak tök mindegy, hogy legális-e a lágy drog, vagy nem, ha akar úgyis...