Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Spartacushu #1 üzenetére
Üdv!
Kérdezd meg a Nem indul és mi a baja a gépemnek topikban.Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topikot, hanem használd a keresőt.
Ezt zártam.
-
Spartacushu
csendes tag
Lenne hozzátok egy olyan kérédésem, hogy játék alatt valami oknál fogva kifagy a gép és egyfajta búgó hangot hallok a fejhallgatóból. Majd ilyenkor csak hardresettel tudom életre kelteni újra a gépet. Olvastam olyan hogy lehet ez táp, proci, vga, illetve alaplap hiba is. Namost lefuttattam egy Aida64 stabulitás tesztet friessen telepített gépen driverek fent vannak. másfél órán keresztül nem történt semmi minden stabil és frankó. Elindítottam egy játékot nem játszottam 10 percert sem és megint crash. Azon gondolkodtam hogy lehet valami driveres hiba lehet, de szeretném kikérni a véleményeteket. Mivel hardverrel nem volt semmi probléma max terhelésen aidán ezért következtettem erre.
Aktív témák
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest