Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Spartacushu
csendes tag
Lenne hozzátok egy olyan kérédésem, hogy játék alatt valami oknál fogva kifagy a gép és egyfajta búgó hangot hallok a fejhallgatóból. Majd ilyenkor csak hardresettel tudom életre kelteni újra a gépet. Olvastam olyan hogy lehet ez táp, proci, vga, illetve alaplap hiba is. Namost lefuttattam egy Aida64 stabulitás tesztet friessen telepített gépen driverek fent vannak. másfél órán keresztül nem történt semmi minden stabil és frankó. Elindítottam egy játékot nem játszottam 10 percert sem és megint crash. Azon gondolkodtam hogy lehet valami driveres hiba lehet, de szeretném kikérni a véleményeteket. Mivel hardverrel nem volt semmi probléma max terhelésen aidán ezért következtettem erre.
Aktív témák
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest