Új hozzászólás Aktív témák

• Mosqu!to
    addikt

Nah, hozzászólásokat nem olvastam, viszont a játékot kipróbáltam. ORIÁSIT CSALÓDTAM!
    A részletek:
    -A grafikája kb azonos a driver 1-ével, valami minimálisat fejlesztettek rajta, vagy még annyit sem. Iszonyat csúnya, 1024 max graf, aa, monitour blur mindennel még mindig randa, ráadásul szaggat mint veszett a gépemen, pedig nem mondanám ''kezdő'' gépnek. Az illesztési hibákról ne is beszéljek, illetve a távolban levő ''villogó'' házakról. Undorító grafikák vannak az autókon, valami nagyon szar felbontású fileok alkotják. A sziklák a tengerparton kb kockák (najó, nem kockák, ilyen 6 oldalú valamik), amiket szintén nem szeretnék minősíteni, hogy hogyan is mutatnak.
    -Egér gyorsaságát nem lehet állítani, magától egy olyan iszonyat sebességre rakja, hogy megőrülök.
    -Kormányra nem lehet beállítani a játékot, pedig elvileg felsimerte a MOMO-mat, de gyakorlatilag ugyanúgy buttonként használja a kormánykereket és a pedálokat. Magyarul értelmét vesztette.
    -Minden autó ugyanolyan gyors. Lényegtelen, hogy minibusz, busz, kamion, sportautó, nagypapa wartburgja, mind ugyanúgy megy, talán gyorsulás beli különbség van. Busszal ha kanyarodsz, akkor olyan, mintha zsíron mentél, csúszik az autó mindenhova. Sportkocsinál meg motornál meg full tempóról nyomsz egy kézifék-fordítást és megáll egy helyben. A motorról le sem borul a karakter. Majdnem minden járművel ki lehet pörgetni a kereket. Ez alól kivételt képez a busz, és a kamion. De egy robogóval, veterán autóval, minibusszal ugyanúgy burn-out -olhatsz, mint egy lamborghini-vel.
    -Víz bugos. Beleestem autóval, utána kimásztam a partra, és ott befagyott az ember. forogni tudtam, de mást már nem. Másik hibája a víznek, hogy autóval, ha beleugrasz, utána ha kijösz a vízből, és visszanézel a kocsira, úgy látod, mintha nem is lenne vízben, semmi sem fedi a kocsit.
    -3,5 gigát nemtom mi foglal, de baromi sok hely. Ennyit egy ilyen játéknak... Mert ha az lenne, hogy semmit nem tömörítettek, nagy felbontású grafikák lennének, akkor oké. De a nagy felbontású grafikák hiányában a méret egyértelműen az első dologra utal, az pedig nem lehet, mert akkor a játéknak nem lenne szabad szaggatnia!
    -A hang sokszor recseg.
    -A rendőrök még mindig olyan gyorsak, hogy bármilyen távolból bármilyen sebességgel közlekedő bármilyen autót pillanatok alatt beérnek, aztán persze beakasztják a vontatóhorgot, és aimbot-szerűen jönnek utánad, de ha te megszerzed a kocsijuk, közel nem tudsz olyan sebességgel menni, mint elötte ők.
    Motoron ülve elvileg lehet hátsókerekezni. Ezt úgy oldották meg, hogy a fire gombot meg kell nyomni, közben az előrét, és akkor hurrá, megyünk a hátsón. Na igenám, de a fire gombra jönnek a rendőrök, merthogy fegyvert veszel elő. De a karakter semmilyen fegyvert nem vett elő... Grat!

Ezt az elemzést egy szűk fél órás játékból vontam le. Mi lett volna, ha tovább játszom? Inkább nem akarom megtudni.
    Pár pozitívum, az a minimum, ami tetszett a játékban:
    -A hangok elég jól eltaláltak, jók a zenék, úgy jó az egész. Persze recsegést leszámítva.
    -A kocsiknak végre van rugózása, ami szerintem egész jól meg lett csinálva.

Összességében nem tudom elképzelni, hogy a fejlesztők mit ültek ennyit ezen, a játék kb olyan állapotban van, mint a street legal, és egyértelmű átirata csak a consoleos verziójának.
    Sajnálom érte azt a 200 ft-t, és az elvesztegett órákat, amíg letöltöttem :(((

Új hozzászólás Aktív témák