- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
~DD~
tag
válasz
littleNorbi #197 üzenetére
-
~DD~
tag
válasz
littleNorbi #194 üzenetére
Némelyiknek alapból van. Amelyiknek nincs, azt esetleg egy .swf visszafejtő programmal visszafejtheted .fla formátumba, majd adhatsz hozzá hangot. De Te is csinálhatsz saját flash gombot... (van sok tutorial hozzá a neten)
-
~DD~
tag
Pontosan...
^^ Ezzel én is sokat szívtam, mire rákerestem google-ben.
Lényeg röviden: IE-ben csak a PNG 8 formátumú képek jelennek meg, ahol 256 színes Alpha transparency van beállítva. (pl. Fireworksben be lehet állítani, Photoshopot nem vágom...) A nem teljesen átlátszó részeket az IE teljesen átlátszónak titulálja, viszont jobb böngészőkben (Firefox, Opera) már rendesen megjelenik, ahogy a többi png kép..
Megj.: Az IE 7 Bétái már támogatják rendesen a png átlátszóságot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest