- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nissancoupe
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem se áll szándékomban az összes szép sega dc játékot felsorolni egy a lényeg elég sok konzolt javítok a legtöbbjük ps2 sega dc nem igen van ez vagy azért van mert nagyon jól össze van rakva jó minőségű cuccokkal vagy vigyáznak rá az én saját dc-met tavaly adtam el 98 ban vettem és soha nem volt kibontva kb 150 játékkal ment el tehát én nem igazán kíméltem ,nagyon sok szép grafikai megoldást láttam rá pl sonic adventures csak tátottam a számat néhány pályánál mostanában az x360 okoz ilyet ps2 nél csak a god of warra emlékszem amin elámultam . Szép a tekken 5 de annyira nem fogott meg a mortal 6 is szép de az én világom a soul calibur .
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Projektor topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs