- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
RepeatSector
senior tag
Van DC-s topik és én nem tudtam rólla?
Itt látom pörögnek a fogaskerekek
Amúgy Sirandrish-nak igaza van!
Én feltétel nélkül szeretem a DC-t mai napig 3db-al rendelkezem, egy Gyári(még nem volt használva, csak karban van szépen tartva), és 2 moddolt(mindkettőben: Chip, tuningolt ventik, jobb GD-rom és felújított controller portok vannak)
Ezt csak kivágtam ide, hogy felnézhess rám, azt én már xboxklubb-on kitárgyaltam, hogy miben jobb mint egy ps2, igaz nem mindent használtak ki a fejlesztők.(ha szeretnéd leírom neked is), amúgy az első hozzászólás ilyen átírt wiki-s de a ram-ot jól számoltad ki

Gondolom nem tudod mi az a VMU, és azt sem, és hogy az első rev. vízhűtéssel jött, arról meg nem is beszélek, hogy a játékok között olyanokat említessz, amik igaz népszerűek voltak de abból ha 3db mutatja be az erőt amit a DC képvisel!
És ami nagyon marja a szemem: Sonic Adventure
s2 az s nélkül,
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Tőzsde és gazdaság
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest