Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef11
tag
Sziasztok!
Sten kardját keresem Fayrin-ig eljutottam viszont nem találom a törpét akit mond hogy neki eladta a kardot. Merre kell keresni? -
jozsef11
tag
Sziasztok!
A kamaráserődben merre van a titkos helyiség amit a levél ír? -
jozsef11
tag
Sziasztok!
Mágusként hol tudok specializálódni bűvharcossá? Ki tud tanítani vagy hol találok könyvet amiből tanulhatnék?
Előre is köszi! -
jozsef11
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki ,hogy hol találom Flemeth varázskönyvét a mágusok tornyában?
Végig kutattam mind a 4. szintet és csak egy ládát nem tudok kinyitni a 4.-emeleten lehet abban lenne?
Valaki nem tudja véletlenül? -
jozsef11
tag
Sziasztok!
A törpéknél keresem a Kartellhez vezető bajáratot meg is van de nem tudom kinyitni, csak benézni a kulcslyukon, hogyan tudok bejutni? Segítsetek please! -
jozsef11
tag
Srácok!
Hol lehet venni kecskevért Denerimbe? Sehol sem találok és kéne egy küldihez, valaki nem tudja esetleg merre lehet találni? -
jozsef11
tag
Srácok!
Hol lehet venni kecskevért Denerimbe? Sehol sem találok és kéne egy küldihez, valaki nem tudja esetleg? -
jozsef11
tag
Sziasztok!
Nagyszerű gém lett ez szerintem! Bár néha kicsit nehézkes a harc! Nekem csak egy problémám van a gyógyitalok vásárlása. Elmegyek egy kereskedőhöz veszek mondjuk 5db-ot elhasználom akarom venni a következőket és már egy sincs nála egy sem. Megtanultam a gyógyital készítést de elfogytak hozzá az alapanyagok így készíteni sem tudok. Valakinek ötlete ,hogy hogyan lehetne több gyógyitalhoz jutni? Vannak ezek a sérülést jelző kis vörös ikonok pl: torokfeltépés, vérzsés stb ezeket a kis gyógyszercsomagokkal lehet gyógyítani na ezekből sem lelek eleget. Szegény harcosaim elég le vannak már strapálva vak, süket, vérzik, meg nyomorék
Ezeket a gondokat ti hogyan oldottátok meg?
Előre is köszi! -
jozsef11
tag
válasz
SalvadorLynx
üzenetére
Köszi megpróbálom a leírtakat!
-
jozsef11
tag
Sziasztok!
Az elfek erdejében mikor le kell menni a romok alá és sok élőhalottal kell megküzdeni meg egy szellem kisfiúval is találkozok. Na a vége felé van egy ajtó amihez kulcs kell meg egy oltár meg egy kút amiben van egy agyagedény itt mit kell csinálni, hogy az ajtó kinyíljon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Analóg fényképezés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- Makulátlan Apple Watch Ultra 3 49MM Cellular Natúr Titán Ocean Band 2028.11.06. Apple.hu Garanciás.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezeket a gondokat ti hogyan oldottátok meg?