Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
Nem rég óta játszom a játékkal és érdekesnek találtam ezeket a szerelmi szálakat de most egy kicsit csalódtam.
Most jöttem rá,hogy lehetségesek homoszexuális kapcsolatok is...épp Zevran-nal dumáltam amikor rátért a témára és hamar lesett a dolog...na most a belem kifordult finoman szólva...kihagyhatták volna ezt, aztán a neten rákerestem és ugyanolyan videót csináltak hozzá.
Fujj.
Sajnos azt kell mondjam másképp nézek a játékra mint ez előtt még akkor is ha eszem ágában sincs ilyen kapcsolatot létesíteni de akkor is zavar.
Épp azért játszik valaki egy ilyen fantasy játékkal,hogy elkalandozzon a való világtól de lám a játékban is visszaköszön...
Nagy kár ezért,nem hiszem,hogy csak engem zavar.
Nem tudom mit nyertek ezzel,hogy belerakták ezeket a szálakat de biztos vagyok benne,hogy sokkal több embernek nem tetszik ez mint amennyinek tetszik.Na mind1 jó játék ez és 4000-et nagyon megért csak már nem érzem úgy,hogy egy másik világban vagyok.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
Mondjuk Leilana nekem már akkor gyanús volt amikor arról a történetről mesélt,hogy valamelyik nő (már nem emlékszem hogy hívták) harcolt egy férfi lovaggal, le is győzte és ő női lovagok úttörője...bla bla bla...feminista duma már akkor sem tetszett.
Na mind1 nekem úgy is Morrigan jön be ő meg teljesen normális.
Azért persze lehet kipróbálom Leilana-val a dolgot női karakterként kíváncsi vagyok a párbeszédekre.
Nem tudom,hogy fogják ezt össze egyeztetni ezt Leilana szende,istehívő és romantikus karakterével...
Akkor inkább már Morrigan-re jobban illene ez.
Mondom még csak kb.15 órát játszottam vele tehát még viszonylag az elején vagyok.Amúgy remélem nem törlik ki ezeket a kommenteket pusztán azért mert leírtam a véleményemet erről a dologról de nem nagyon lepne meg ha igen ismerve a PH!-s elveket.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
Most ahogy utánaolvastam nagy volt a lobby ez ügyben amerikában és a Bioware beadta a derekát gondolom fizettek is nekik nem keveset de annyit azért csinálhattak volna,hogy az elején rákérdezhetne a játék,hogy legyenek-e elérhetőek ezek a kapcsolatok és aki nem akarja arra nem erőltetnék rá.(mint pl. a MW2-ban is már az elején rákérdez,hogy benne legyen-e az a terrorista küldetés)
Sajnos nagyon természetesnek veszik ezt a dolgot ami nem jó és még rád is erőltetik hiszen hiába van két kapcsolatom Morrigan-nel és Leilana-val de Zevran akkor is akar valamit tőlem...na most ez főleg tényleg a gyerekekre nézve nem jó mert szerintem már csak kíváncsiságból meg akarják majd nézni mit akarhat Zevran.
Ha ezt ebben a játékban látják először az különösen rossz.Mindenesetre örülök,hogy nem csak nekem nem tetszik de mondom ez tiszta amerika feeling azon belül is Massachusetts.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
válasz Cyrusv10 #2963 üzenetére
Szerintem nincs ez felfújva nekem meg még másoknak sem tetszik,elmondtuk,ennyi.
Lehetne opcionálisan választható, azt nem is kifogásolnám de nem az, így zavar a dolog.
-2 pont de attól persze még nem rossz játék de azért nem egy Diablo,kicsit tényleg konzolos.
Amelyik játékba ilyen különböző aktuális világnézetek meg állásfoglalások belekerülnek az mindig levesz az értékéből mindennek.Amúgy ez simán egy gyerek kezébe kerülhet...a borítóról sem ez nem jön le se az egyéb "pajzán" párbeszédek meg hasonlók.
A 18-as karikát én magam sem vettem észre hát még egy szülő...
Mielőtt megvettem én is azt hittem olyan lesz kb. mint a Might and Magic...hát tévedtem de ez nem baj csak jobban ki kellene hangsúlyozni,hogy ez egy felnőtt játék.
Na jó elmondtam amit akartam nem hozom többet fel.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
Úristen most vagyok a bordélynál és ott is lehetne fiút választani és Morrigan le se szarná...ez kész...amúgy 40 ezüst nem is sok a nőkért persze.
[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
Na végre Leilana-t is sikerült lefektetni,muhahaha.
Még arra a "threesome" akcióra kíváncsi leszek Isabelle-el ha már egyszer belerakták... csak még nincs elég skill-em hozzá.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
Hát igen már 4K-ért is megéri 2K-ért meg ingyen van de a DLC-kel együtt nagyon drága...lenne.
Ha jól számoltam kb. még 10K-t ki kellene fizetni a pontokért,hogy teljes legyen a játék és ki nem akar teljes játékkal játszani?
Nem értem mi ez az új divat,hogy kiadják a játékot de visszatartanak belőle egy csomót amit plussz pénzért adnak el...nem korrekt dolog és itt most nem azokról a DLC-ről beszélek nyilván amiket az eredeti játék után csináltak...hanem mondjuk a Soldier's peak quest vagy a Stone Prisoner...biztos,hogy a játékkal együtt csinálták meg.(bár lehet,hogy nem, nem tudom)Persze azt nem tudom milyen DLC-k voltak elérhetőek novemberben amikor kijött de akkor még 10K volt és + 5-10K az már nagyon sok!
[ Módosította: #65675776 ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
Szerintem azért vitték le 2K-ra az árát,hogy el tudják adni a kiegészítőt még a második rész megjelenése előtt.
Magamból kiindulva ha nem viszik le az eredeti játék árát akkor biztos nem vettem volna meg de mivel végigvittem és tetszett így biztos meg fogom venni a kiegészítőt is nem sokára.
Mondjuk pofátlanság 7K-t kérni érte de most már nem fogom kibírni,hogy ne vegyem meg.
Amúgy jól döntöttem amikor a megjelenésekor tudatosan nem kezdtem el vele játszani így spóroltam nem kevés pénzt.
Csak az a baj,hogy a második részt is a megjelenéskor rögtön meg fogom venni sajnos gondolom lesz vagy 10K+DLC-k.Így az első végigjátszás után ami nekem 50 óráig tartott 9/10-es lenne a játék ha nem lennének benne homoszex kapcsolatok.
Így csak 7/10 mivel nagyon illúzió romboló...Remélem azért Morrigan-nal nem lehet majd lefeküdni a végén ha női karakterrel viszem végig,mondjuk valami woodoo-blood magic-el elintézné,hogy nőtől is legyen gyereke.
Az kemény lenne.
De jó tudom szerencsére nem lehet az már tényleg durva lenne.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
válasz leviske #2993 üzenetére
Ja megnéztem youtube-on azt a Morrigan-es videót,hát örülök,hogy kijavították mert azt hiszem ha benne hagyták volna törlöm le az egészet.
Legalább 1 ember legyen már hetero benne.
Azért nagyon vicces szex-jeleneteket hoztak össze modokkal.
A végén szarrá röhögtem magam azon a csontvázon.Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
Szerintem kb. ősszel annak is lejjebb fog menni az ára ha nem is rögtön 2K-ra de mondjuk 3-4-re.
Szerencsére nekem van még játékidő az eredeti játékban mivel én még csak egyszer vittem végig,remélem mire megunom addigra esni fog a kiegészítő ára is.
Elfogyni meg biztos nem fog szerintem sem 7K-ért.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
válasz leviske #2993 üzenetére
A karakter kreátorral lehet utólag módosítani a karaktereket?
Sajnos eléggé bamba warrior pofát csináltam,nem igazán fordítottam időt az arc megtervezésére, ha lehetne módosítanám.
Le is szedtem azt a programot de nem tudom hogyan lehetne a meglévő karakter megjelenését módosítani?
Úgy látom,hogy ott csak új karaktereket lehet csinálni?
Kaphatnék ebben egy kis segítséget?[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
SSJPeter
őstag
Aki nem játszotta végig még a With Hunt-ot ne olvassa el ezt!
Nem tudom ki hogy van vele de nekem ez a Witch Hunt DLC csalódás,ennél sokkal de sokkal több volt ebben a történetben ráadásul nagyon rövidre is sikerült.
Kétszer is végig kellett csinálnom mert elsőre olyan karakterrel kezdtem el amivel még nem fejeztem be az Origins kampányt és így úgy vette mintha visszautasítottam volna Morrigan rituáléját...és nagyon limitáltak voltak a párbeszédek.
Másodjára viszont asszem kb. 45 percig tartott megcsinálni...szóval ennél sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni ebből a story-ból sőt úgy néz ki ezzel a DLC-vel vége is ennek a story-nak és sajnos úgy gondolom Morrigan-nek is vége van....nem fogják visszahozni a DAO2-be.
Amúgy jófajta új rúnákat találtak ki az azért tetszett, na meg a Tier 9-es cuccok is tetszettek csak kár,hogy egy csomó ládát nem tudtam kinyitni mert nincs a csapatban Rouge![ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest