Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam eddig a legkeményebb az Jowan csatája volt a gyereknél...őt akartam átküldeni a démonhoz mindenképpen hogy jóvátegye az árulását, és simán el is gyalogolt a főcsatáig, ott viszont rendesen megrekedt..vérmágusként nem segítették a telérek, nem volt rajta semmi felszerelés, és mivel nem csapattag nulla potion..tök üres karakter.
Ott volt fejvakarás...gyakorlatilga azt hittem nem fogom tudni megcsinálni és még csak nem is hibáztathatom magam, mivel nem az én karakterem..nem ismerem, nem is tudtam vele felkészülni..stb.
Próbaképpen Morrigan-nal is megcsináltam, hát ő simán átgyalogolt a feladaton.
Szal végül is sikerült nem is tudom hány próbálkozásból mire rájöttem hogy megoldható, de nem tudom nightmare fokozaton is képes lenne-e rá.
Még így is kellett hozzá a mázli, hogy ne villámtámadással kezdjen, mert akkor buktam, nem maradt annyi mana, hogy sérülés nélkül kiüssem amíg ki nem helyezi a képmásait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest