- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gabo
tag
Ha lefutnak a fenti parancsok és semmi látványos eredménye nincs, akkor valszleg a script0.bin sikeresen a PC-n van abban a könyvtárban, ahonnan kiadtad az adb parancsot.
Van e-mail címed?
Ha létrehozta a C:\adb-t, akkor jó.
Utána ha felül írtad a fenti könyvtárba lévö adb.exe-t az "én" adb-exe file-ommal, akkor ok.Ezután beírod cmd-be:
adb devices
Ez a parancs kidob egy hosszabb karakterláncot és egy szöveget, hogy "List of devices attached". A karakterlánc a fontos.c:\adb>adb devices
List of devices attached
584524d3412587b0f07 deviceHa csak a "List of devices attached" látszik, de karakterlánc nem, akkor még csiszolni kell az PCs USB driver-ereddel.
Ha ez a gond fennáll, akkor ezen még dolgozni kell.Eddig megy?
-
Dr. Gabo
tag
Rájöttem, hogy miért müködnek csak bizonyos ROOT-oló programok ezzel a tablettel, míg mások nem is látják.
A legtöbb ROOT-oló program (és ROM adminisztráló program is) az adb.exe parancsot használja.
És minden egyes program feltelepíti a saját adb.exe-jét.Meglepö módon két adb.exe még akkor is lehet különbözö ha ugyanaz a verziójuk!
Sikerült szintetizálni egy adb.exe file-t, amelyik egyben a legutóbbi 1.0.31-es verzió is, és még müködik is a DPS TITAN-al.
Legegyszerübben:
1) Töltsd le a file-okat: [link]2) Readme file alapján járj el.
-
Dr. Gabo
tag
Azt hittem ez egyedi eset. Nálam is ezt csinálta elöször.
Letöröltem a nem használt (Samsung android) driver csomagot a gépröl és utána feltettem az általános google USB drivert (ahogy korábban le lett írva).
Itt le van írva hogyan lehet törölni windows-ban a driver csomagokat: [link]
* Indíts admin joggal command ablakot, majd csomagokat kilistáz: pnputil.exe -e
* Listából összes Samsungot kikeres, oem csomag számát megjegyez, majd töröl: pnputil.exe -d oem#.inf (# helyett nyílván a Samsung csomag számát kell beírni.)
* google USB android drivert feltelepít [link] -
Dr. Gabo
tag
Nem vagyok egy nagy android szakértö, de szerintem meg kell különböztetni pár fogalmat.
RAM (memória) ez teljesen ugyanaz, mint a PCn. Innen futtatja a CPU az app-okat. Ez 418 MB a DPS Titan-nál.
Belsö Tárhely ez olyan, mint a merevlemez (HDD) a PC-nél. Ez 787 MB a DPS Titan-nál.
/mnt/sdcard Belsö SD CARD tárhely, ez 1.14 GB. Ez is valamilyen tárhely, de hogy miért nincs összevonva a fenti 787 MB-al, még nem világos.
/cache Cache ez 504 MB. Nyilván fizikai tárhely, mivel könyvtár van hozzá.
/mnt/extsd Külsö SD CARD 16 GB tárhely, amit te beleraksz.A memória annyi, amennyi. Nem lehet bövíteni, csak alkatrész cserével. Viszont ha kevés a memória, akkor akadoznak a programok. Van ami el sem indul.
A korábban említett RAM Expander (SWAP) csak egy virtuális memóriát (swap file) hoz létre a külsö SD kártyán, hasonlóan az egyéb ismer operációs rendszerekhez (LINUX, Windows), így kvázi virtuálisan kibövítit a RAM-ot. Gyorsabb lesz a gép és elindulnak azok az app-ok is, amelyek különben a 418 MB-on nem.
ROOT
töltsd le ezt: http://www.kingoapp.com/
Ha fel tudod installálni, akkor root-olni is fog. -
Dr. Gabo
tag
Az egyszerüség kedvéért a te esetedben lehetséges símán megcserélni a külsö és belsö SD kártyákat.
Root External 2 Internal SDIngyenes.
-
Dr. Gabo
tag
A feltelepített alkalmazásokat át lehet mozgatni az app manager alol SD kártyára az után, hogy fel lettek installálva. Standard android funkció.
Ez érdekes lehet:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934360A cikk arról ír, hogy meg lehet toldani a RAM-ot (ami alap esetben 512 KB a DPS Titánon), hogy komolyabb alkalmazások is elfussanak. Az SD kártya üzemel kvázi RAM módban. De ehhez CAT 10-es SD kártyát javasol a sebesség miatt.
-
Dr. Gabo
tag
Hi,
A DPS Titan alap esetben lát egy belsö és egy külsö tárat, habár nincsen benne SD kártya.
Ez szoftveresen van bekonfigurálva így.Én egyböl nyomtan neki egy factory reset-et android alól. Ez úgy tünik megszüntetni a fenti problémát.
16 GB Cat10 SD kártya van benne és úgy tünik jól kezeli.
Üdv,
G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest