- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila xy
tag
válasz
Dr. Gabo #136 üzenetére
Elnézést kérek ha nem a megfelelő helyen kérdeztem.Ezt az egy dps-es topikot találtam.
Mivel garanciális így rögtön visszavittem amint hibát észleltem,az üzletbe kell vissza vinni,onnan küldik a szervizbe.Én nem végeztem rajta semmiféle módosítást,nincs rootolva,semmi hasonló.
Csak az érdekelt volna hogy megoldható-e ez a pénz visszafizetéses dolog,van -e ezekre a termékekre ilyen garancia.?De megkérdezem az üzletben. -
bujtibi
újonc
válasz
Dr. Gabo #128 üzenetére
A #2 hozzászólást próbáltam megcsinálni,de miután elindítottam az android sdk telepitését,már az elején elakadt valami a javával nem stimmel,és nem tudom mit kell letölteni (milyen javát)ahhoz ,hogy a windows xp-n fusson a program,mert ugye az amit leírtál az windows 8.1-hez van.
-
gyrgyvrs
csendes tag
válasz
Dr. Gabo #123 üzenetére
Szia!
Holnap visszakapom a tabletet. Majd visszaírok az eredményről. De köszönök mindent! Eddig is sokat segítettél! De ha nem jelentkezek be google fiókba, akkor sem megy a WiFi-n keresztül, az útválasztóba megadott routerbe a bejelentkezés? Mondom, IP címet kapok, de még ahonnan kapom az IP címet (DHCP-n keresztül) oda sem tudok belépni. -
-
gyrgyvrs
csendes tag
válasz
Dr. Gabo #117 üzenetére
Szia!
Kezembe került egy ilyen tablet. 4.4.2-es rom-ot sikerült felküldeni rá a leírásod alapján. Viszont nem kapcsolódik az internetre wifi-n keresztül. Már titkosítatlanra állítottam a hazai Wifi-met. WiFi kártyát valószínűleg ismeri, mert látja a hálózatokat, viszont nem kapcsolódik hozzájuk. Beállításokban a WiFi-nél a speciális beállításokban már beállítottam, hogy mindig kapcsolódjon. Mi lehet a gond?
Új rom-ot találtál már hozzá, vagy ezzel megy jól (2015.06.06-os)? -
gBeke
csendes tag
válasz
Dr. Gabo #106 üzenetére
Köszönöm a tippet, végül ez lett a megoldás.
Az Android SDK telepítése után kiadtam a fenti parancsot. Kis gondolkodás után a rendszer újraindult. Megjelent a recovery menü, amely szerencsére érintéssel vezérelhető volt. A wipe/factory reset kiválasztása után hamar visszatért a főmenühöz, ekkor újraindítottam. Az Android logo hosszú percekig látszott a képernyőn, majd a rendszer gyári állapotában elindult.
-
pooli73
csendes tag
Szia!
Nem vagyok egy nagy android szakértő. Titan7- en szeretném megcserélni a kártyákat. Ha az itt leírtak alapján root- olom és ezen leírás alapján konfigurálom, akkor az eddig használt appok működni fognak? Gondolom változik az elérési útvonal az átírás után nem?
Köszi! -
occam
tag
Helló!
Hm, lehet, hogy próbát teszek a gombokkal, amiket említettél. Úgy tűnik, hogy rendben már az akkuidő, valószínűleg a transparent weather and clock falta fel szép gyorsan.Én még a gyári launcher-t használom, a célnak eddig tökéletesen megfelelt, mondjuk nem is nagyon próbálgattam mást.
Köszönöm a tippeket!
-
occam
tag
Helló!
Ennél a romnál Nálad sincsenek/voltak/vannak vízszintesen tartva virtuális gombok? Gondolok itt: home, vissza, hangerő, képernyőkép, stb. Az eredeti romban voltak, ebben egyelőre nekem csak akkor jelennek meg, ha függőlegesen tartom a tabletet.
Az üzemidővel is reccsentem eddig, most úgy tűnik, hogy beállt, de lehet, hogy mire hazaérek, arra szépen lemerül.
-
kobipeti
aktív tag
Arra gondoltam, hogy Kínában forgalomba került-e a tablet és ha igen akkor milyen néven, mert DPS Titan néven ismeretlen. Ha volt forgalomban akkor lehetséges, hogy nem csak univerzális tok készült hanem méretre szabott is, meg pl fólia! Párat megnézek a hasonlók közül hátha kiderül, de kevés sajnos az esély
-
vfrr
csendes tag
Szia ! találtál másik firmware-t a dps re ? Nálam az Optiman a wifi mindig kikapcsol, a tv-én a streaming nem működik az BubbleUpnp hibával leál, a youtbe de csak az új verzió nem játsza le a videókat.
Mindent kipróbáltam hogy az sd kártyára mentsen, gyárilag engedélyezve is van , de mégsem működik. -
moltam
tag
Semmi megterhelő sincs a tableten, factory reset után egy deezer,t egy nova launchert és a messengert telepítettem. A sebességgel úgy nincs gond, csak a görgetés szaggat. Egyébként letettem a firmware cseréről, milyen módszerek vannak egy rootolt tab finomhangolására? Gondolok pl arra hogy cm alatt ki lehet választani a cpu és az i/o ütemezőt stb.
-
vfrr
csendes tag
A PhoenixCard-al csináltam, pedig egy régi p3 laptopom van most sajnos.
Ezért is nehéz valamit is csinálnom, nekem fél óra mire felmásolja az sd kártyára.
Benned bízok hogy majd átírod és letöltöm majd .
A rom-on külömben minden müködik, alap az Orosz de van Magyar is.
A touch egy bizonyos oldalon müködik, gondolom a felbontás miatt van . -
vfrr
csendes tag
Szia ! az idm böl mentettem ki az oldalt ahol letöltöttem, probáltam újbol és letölti.
http://www.ddixlab.com/public/digma/tabletpc/optima_76_tt7026mw/optima_76_tt7026mw_20140606.rar
hogyan állítsam át a méretet ? a density megoldás nem jo, a többi program sem müködik nem változik a méret.. -
-
ffhun
újonc
-
tomiii.
aktív tag
jártam már sopronban, de jelenleg egerben vagyok
linket tudsz adni? igen, a gep látta, gondoltam, hogy driver gond lesz, de azt hittem pont, hogy valami spec kell. nem az altalanos dolog. őszintén szólva nem hasznalok asztali gepet 2 eve, csak ritkan establetrol nehezkesebb keresni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest