- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Netfone
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
EMBEREK!!!
Megcsináltam! Most úgy van megcserélve a belső és a külső SD, mintha gyárilag lenne. Abszolút fix, permanens módon. Nem volt túl kacifántos, csak az utolsó lépésnél az ENTER-t sokáig nem mertem lenyomni
.
A boot device-ban (boot.img, más néven /dev/block/nandc) kellett felcserélni egy fstab.sun6i nevű fájlban a két eszköz mount pontját. Ehhez ki kellett nyerni ezt a boot területet, szétbontani, átírni a fájt, visszacsomagolni, és visszaírni a tabletbe. Mivel megváltozott az image fájl mérete, kissé félve írtam vissza. De utána újból kimásolva, megint az eredeti mérettel jött. Aztán a végén reboot, és most a 16GB-os SD-t látja belső tárhelynek.

Azért, hogy ne legyen gond, kezdésként csináltam egy factory reset-et.
Hamarosan leírom a teljes lépéssorozatot. Viszont azon gondolkodom, hogy aki ez alapján szeretné megcsinálni, annak nem is kell az egész kicsomagolós, meg visszacsomagolós játékot eljátszani.
Szerintem elég, ha a módosított boot.img fájlt felteszem ide, és leírom, mit kell vele csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- További aktív témák...
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.