- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
EMBEREK!!!
Megcsináltam! Most úgy van megcserélve a belső és a külső SD, mintha gyárilag lenne. Abszolút fix, permanens módon. Nem volt túl kacifántos, csak az utolsó lépésnél az ENTER-t sokáig nem mertem lenyomni
.
A boot device-ban (boot.img, más néven /dev/block/nandc) kellett felcserélni egy fstab.sun6i nevű fájlban a két eszköz mount pontját. Ehhez ki kellett nyerni ezt a boot területet, szétbontani, átírni a fájt, visszacsomagolni, és visszaírni a tabletbe. Mivel megváltozott az image fájl mérete, kissé félve írtam vissza. De utána újból kimásolva, megint az eredeti mérettel jött. Aztán a végén reboot, és most a 16GB-os SD-t látja belső tárhelynek.

Azért, hogy ne legyen gond, kezdésként csináltam egy factory reset-et.
Hamarosan leírom a teljes lépéssorozatot. Viszont azon gondolkodom, hogy aki ez alapján szeretné megcsinálni, annak nem is kell az egész kicsomagolós, meg visszacsomagolós játékot eljátszani.
Szerintem elég, ha a módosított boot.img fájlt felteszem ide, és leírom, mit kell vele csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- Hyundai, Kia topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.