- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
workerboy
csendes tag
válasz
workerboy
üzenetére
Válaszolok itt közben magamnak.

Szóval hard reset megvolt, semmi változás, aztán fogtam és átdugtam a noti usb csatijába. Ott egyből elkezdett emelkedni a töltöttségi szint. Ekkor fogtam a telefonomat, rádugtam a tablet hálózati töltőjére, s láss csodát, egyből ki is írta, hogy a telefon lassan töltődik.
Megnéztem, a tablethez tartozó 220-as usb átalakító kimeneti feszültsége 0.35A Max. Úgy vélem ezzel lesz a probléma, állítólag ezeknek a kütyüknek már legalább 1A, de inkább 3A töltőfeszültség szükséges. Csak azt nem értem gyárilag ezt miért nem sikerült kivitelezniük...
Szóval a gyári hálózati töltője gyakorlatilag így kuka, szerencsére bármilyen usb-s eszközön feltölthető a kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest