Aktív témák
-
Bari
Modder
Hello
Radlight 3.03-t nem telepitettem, igy ezt a lehetőséget kizárhatjuk, fentebb irtam hogy a spybot és az adaware-t lefutattam, mindkettőt a legfrisebb adatbázissal, nemtaláltak semmit. -
X-COM
nagyúr
asszem az installshield kiegészítése, ha dotnetes progikat installálnál (installshieldeset)
-
L3zl13
nagyúr
Neve alapján gondolom ez a MS .Net installátora. Hogy tényleg az-e azt nem tudom. Majd valaki megmondja aki használ .Net-et.
-
Bari
Modder
Sziasztok
A cim lehet hogy nem az igazi, a minap gép ellenörzés közben ráakadtam erre a progira mely a Program FilesCommon filesinstal shieldproffesional untime81intel32 mappában lakozik. A nortonos win doktor hibát jelez hogy ez a progi el akarna érni egy dll file-t amit nem talál a file neve mscoree.dll. A gépet virusirtóval ellenőriztem, frissités után, sem a spybot sem az ad-aware sem a nav nem talált semmit. Több xp és win2k-s gépet átnéztem már és egyiken sem található maga a program vagy a hiányzó dll file, foggalmam sincs mi tehette fel. Az még hozzátartozik a történethez hogy most telepitettem frissen a rendszert. Az előző rendszerben is megtalálható volt ez a probléma, gondoltam mihez kelhet legyilkotal a filokat is és a regisztrációs adatnbázisból is a hozzátartozó bejegyzéseket. A művelet után közvetlenül nem tapasztaltam semmi különöset. Pár nam mulva viszont nyomtatnom kelett volna de eltünt a telepitett nyomtató a gépemről ( hp845c usb-n ) megpróbáltam ujratelepiteni de programhibára hivatkozva nemsikerült, igy nem merem most is legyakni nehogy ugyanebbe a hibába essek. Sajnos a nyomtató gondom csak az ujratelepitéssel oldodott meg.
A szoftverkörnyezet. WinXp prof, alaplapi, hang, és vga driverek ( abit kd7, sblive,gef4ti4200) total commander, tömöritő progik, ( winzip, winrar winace) office2000, pár játék,norton system works csomag, a nyomtató a win saját driverét használja. Azt sajna nemtudom hogy már a friss telepitésben is megtalálható e ez a hiba vagy valamelyik progi feltelepitése után jön elő, ehhez eggyelőre még nemvolt türelmem. Az eseménynaplóban nem láttam semilyen hibára utaló nyomot.
Előre is köszi a segitséget
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest