- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Bari
Modder
Hello
Radlight 3.03-t nem telepitettem, igy ezt a lehetőséget kizárhatjuk, fentebb irtam hogy a spybot és az adaware-t lefutattam, mindkettőt a legfrisebb adatbázissal, nemtaláltak semmit. -
Bari
Modder
Sziasztok
A cim lehet hogy nem az igazi, a minap gép ellenörzés közben ráakadtam erre a progira mely a Program FilesCommon filesinstal shieldproffesional untime81intel32 mappában lakozik. A nortonos win doktor hibát jelez hogy ez a progi el akarna érni egy dll file-t amit nem talál a file neve mscoree.dll. A gépet virusirtóval ellenőriztem, frissités után, sem a spybot sem az ad-aware sem a nav nem talált semmit. Több xp és win2k-s gépet átnéztem már és egyiken sem található maga a program vagy a hiányzó dll file, foggalmam sincs mi tehette fel. Az még hozzátartozik a történethez hogy most telepitettem frissen a rendszert. Az előző rendszerben is megtalálható volt ez a probléma, gondoltam mihez kelhet legyilkotal a filokat is és a regisztrációs adatnbázisból is a hozzátartozó bejegyzéseket. A művelet után közvetlenül nem tapasztaltam semmi különöset. Pár nam mulva viszont nyomtatnom kelett volna de eltünt a telepitett nyomtató a gépemről ( hp845c usb-n ) megpróbáltam ujratelepiteni de programhibára hivatkozva nemsikerült, igy nem merem most is legyakni nehogy ugyanebbe a hibába essek. Sajnos a nyomtató gondom csak az ujratelepitéssel oldodott meg.
A szoftverkörnyezet. WinXp prof, alaplapi, hang, és vga driverek ( abit kd7, sblive,gef4ti4200) total commander, tömöritő progik, ( winzip, winrar winace) office2000, pár játék,norton system works csomag, a nyomtató a win saját driverét használja. Azt sajna nemtudom hogy már a friss telepitésben is megtalálható e ez a hiba vagy valamelyik progi feltelepitése után jön elő, ehhez eggyelőre még nemvolt türelmem. Az eseménynaplóban nem láttam semilyen hibára utaló nyomot.
Előre is köszi a segitséget
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest