Új hozzászólás Aktív témák

• ígyvanferi
    addikt
    válasz sith7 üzenetére #385

Elég nehéz elkezdeni, ennek ellenére elég hamar belerázódik az ember, megtanulja az alapokat, aztán már csak csiszolni kell a skillen.

Te épp a két ancient "monszta" camp egyikét találtad meg, a többi ilyen csapat az erdőben könnyebben ölhető már az elején is (persze nem minden hőssel).

Ajánlok először olvasgatást mondjuk itt és itt. Az első a DotA hivatalos oldala (de ugye a nagy része érvényes a 2-höz is), rengeteg útmutatóval az összes hőshöz és különböző kiegészítő írások, amik neked is hasznosak lehetnek. Az utóbbin lévő guide-okból tanultam meg még annak idején a hősökkel játszani, miket kell nekik vásárolni, még mindig aktuálisak persze.

De amit még inkább ajánlok, az az élő meccsek nézése, ami a DOTA 2-nek hála, pofonegyszerű. A Watch menüpont alatt, a sokak által nézett meccsek egyikébe csatlakozol, még azt is beállíthatod, hogy lásd, mikor hova kattint az illető (most pontosan nem tudom ennek az opciónak a nevét).
    Esetleg kommentátorral is nézhetsz éppen folyó küzdelmeket profik között. Joindota, Tobi Wan a kommentátor, nagyon bírom a stílusát (na meg az akcentusát :) ) A másik, amit szoktam látogatni a dotacommentaries, sok száz kommentált meccset találsz itt is.

Új hozzászólás Aktív témák