- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget, guess.who-nak még jobban, de mostmár nekiállok a dokumentációt írni, mert ezenkívül még van 2 beadandó, és én jó Pató Pál urasan álltam a dologhoz, hogy ''ej ráérünk arra még'', aztán ma jöttem rá, hogy már nem érünk rá, így ma és holnap 3 beadandót kell megcsinálni teljes doksival. Gyűlölöm a fejlesztői dokumentációt. :(((
Sziasztok!
[Szerkesztve] -
guess.who
senior tag
DOS/W9x alatt? Gondolom azért, mert ott még volt normális DOS -XP alatt viszont már csak az a vicces parancssorod van... Mindenesetre nekem sem ment úgy, direkt bohóckodtam még egy kört PaintShopProval is (az elég normálisan tud ScreenCapture-t csinálni), de annál sem a DOSos ablak látszott a függvénnyel, hanem a normál XP ablak...
-
Godfather
aktív tag
Egy gondolat volt. De azt hiszem, az állandó karakterméret fonos momentum lehet. És igazad van, más, ha szöveges cuccot illesztesz be, és más, ha ''grafikus'' cuccot. Jobban belegondolva, elvileg a második dologra is működhetne a PRINTSCREEN, de nem biztos, lévén, ez a vágólapra DOS-os karakterkészlettel kerül be, amit esetleg egy képszerkesztő progi nem tud valami fényesen értelmezni. Tehát marad a valamilyen jobb képességű szövegszerkesztő...
De ez csak egy laikus meglátása... :F -
nygma
addikt
válasz
guess.who #19 üzenetére
furcsállnám. fősuli alatt mi használtunk méréshez valami programot, de a jegyzőkönyvbe valahogy nem akaródzott megrajzolni még1x egymilliárd ábrát, ezért szarakodtunk picit, és végül az egész évfolyamnak mi csináltuk meg a jegyzőkönyveket. a program tp-s volt, egavga.bgi-vel rajzolt, mi meg nyomkodtunk a prtscn-t, mint az állat...
-
tusi74
őstag
Elküldöm, de guess.who már lefényképezte digivel. És nekem az tökéletesen megfelel, hogy a doksiba beillesszem.
OFF
Az SMS-em nyerte meg a TV2 pályázatát, és muszály
volt 5 percet röhögni, miután beolvasták.
Disznó visít,
petárda robban,
részeg feje a padlón koppan,
róka család a WC-ben,
Lagzi Lajcsi a TV-ben
több rímet ide nem vágok,
Boldog Új évet kívánok.
ON -
Godfather
aktív tag
Elvileg a teljesképernyős DOS-t le lehet menteni sima PRINTSCREEN-el, nekem a melóhelyen megy XP alatt... Csínáltam egy dokumentumsablont, amiben a betütipus fix betüszélesség(arial, 9pt), és egy CTRL+V-vel simán be lehet illeszteni a teljesképernyős DOS ablak tartalmát. Szóval lehetséges, de lehet, hogy Neked a progi nem engedélyezi ezt az opciót. Illetve, ha esetleg folyamatosan tartalmilag változó a DOS képernyő tartalma, akkor lehet, hogy az a baj...
-
_Volkovy_
nagyúr
Néha csinálsz új topicot,de akkor ütősre sikeredik :)
-
-
-
Gh0sT
addikt
Szerintem is csak ablakot tudsz lementeni. Az nem elég jó?
-
tusi74
őstag
Nagyon láma kérdés jön, de nagyon fontos a gyak. jegyem forog kockán.
Szóval írtam egy programot turbo Pascalban, egy függvénykirajzolót, és nem tudom lementeni a kirajzolt képernyőt.
Nem működik a PrintScreen gomb, leszedtem a netről egy csomó capture programot, de semmi. Pl. a SnagIt-nál beállítom, hogy DOS ablak, és egy fehér képernyőt ment le.
Hiába fut a program DOS ablakban, amikor rajzolni kezd, akkor átvált teljes képernyősre.
2 megoldás érdekelne:
1. valaki leírná, mit csináljak,
vagy
2. elküldöm a progit (nagyon kicsi), leírom, milyen adatot tápláljon be kezdő értéknek, lementi a képet, majd visszaküldi. SOS!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest