Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benedekco
üzenetére
Ez így van, és amiről nem tud az nincs is - megtisztelő, elég sok ismeret, de erről sem tudhat 1 ember mindent.
Inkább a DOS/Win98 esetén szoktam flexelni, anno ezt gyakoroltam, aztán az utóbbi években kidolgoztam Zenre. Intel oldalon felpakolták már Alder/Raptorra is, de Zenre csak nekem sikerült.
P4- re is elég jól sikerült finomítani, átvettem a világ-első helyet HWBot- on V2SLi- vel, 3DM99/2000- ben
...ha véletlenül valaki lenyomná, van már tartalékba magasabb eredmény is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg esetleg a modernizált XP- t vezettem be full eszközkezelővel, amit idővel átvett a nyugat is. Lepusztultan, csak 3DM01 benchre előtte is használták, de teljes funkcionalitásra nálam volt először, pld a system session is teljes :

Az other devices a GTX1650, ahhoz persze nincs XP driver.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...ha véletlenül valaki lenyomná, van már tartalékba magasabb eredmény is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)