- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
spleenszuru #3217 üzenetére
egy kis frissítés nem árt.
Most hogy így beszéltünk a játékról lehet neki kezdek megint
Amúgy közeleg a Xbox & Bethesda konferencia, remélem mármost bemutatható lesz az id játéka, tavaly (asszem a quakeconon?) Marty azt mondta még nem áll készen.
[link] egy ehhez hasonló színvonalú adná. Ejj de jó volt akkor -
heavygrip
senior tag
válasz
spleenszuru #3199 üzenetére
Nagyon oda verős zene,de mindegyik az egyébként, nekem az összes adja, főleg ez : [link]
Az Eternal zenéje meg na, nem akarok spoilerezni
Otthon, meló helyen,mindenhol szól, a 2016 os zenéivel együtt -
heavygrip
senior tag
válasz
spleenszuru #3197 üzenetére
Na az jó ha "gyúrsz rá"
Én is elővettem tegnap mindkét gyöngyszemet
Igen az utolsó két rúna elég nehéz volt, de meglehet csinálni. Nekem xboxon nem is sikerült.Nekem anno már a pók olyan volt hogy csak sima sörétes puskával öltem meg, uv -n természetesen, de akkor már kb 1 éve csak azzal játszottam, más játék nem létezett számomra, illetve vártam nagyon az Eternalt, így nagyon sok kihívást kerestem a játékba hogy ne érjen meglepetés...de aztán ért
-
heavygrip
senior tag
válasz
spleenszuru #3195 üzenetére
Na igen,az Eternal mindent a legfelső fokon tol az ember képébe, a két DLC hab lesz a tortán
-
heavygrip
senior tag
válasz
spleenszuru #3193 üzenetére
Ez a játék azért még mindig alázza ezeket a "komótos" FPSeket. Toltam én is múlt héten random egy pályát,de most azon filozok hogy belevágok megint
Próbáld ki az Eternalt is -
törölt tag
válasz
spleenszuru #3191 üzenetére
Nekem a régebbi mentések is megmaradtak. Utoljára 2019-ben játszottam vele, és ott vannak. Egyet törölnöm is kellett, mert újat kezdtem, nehezebb fokozaton.
(Nem mintha lett volna bármi gond vele, ha eltűntek volna. Igazából azt sem tudtam, hogy voltak mentéseim)
-
törölt tag
válasz
spleenszuru #3189 üzenetére
Semmi hack, karácsony előtt feltelepítettem, és elsőre ment. Steames verzió.
-
törölt tag
válasz
spleenszuru #3187 üzenetére
Én tolom jelenleg is, igaz, egy hete nem vettem elő. Vulcan módban természetesen, egy RX6600-zal, ha ez számít. Most mindjárt ránézek ......
update: Igen, megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest