- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
laceszgamer #294 üzenetére
es Vistaboy
Pont tegnap toltam vegig a Doom 1-et (csak az elso fejezetet) es mar szinte el is felejtettem milyen complexek a palyak es meg 3. nehezsegi fokozaton es joparszor megdoglottem. Kb 40x eltevedtem es fele secret cuccokat sem szereztem meg. Pedig nem mai motoros vagyok, 25 eve tolom az FPSeket, miota eloszor meglett a Wolfensetein floppyn. Kicsit tulsagosan hozzaszoktam a lenyomod a pockot es ki van minden nyilazva. Meg a BioShock is csinalta ezt, szerintem feleslegesen.
Szoval bizom benne persze, hogy meg 20 ev utan is akarok majd a SP-vel jatszani neha-neha (ha meg elek akkor), mint a Doom1-el, kiderul. Sajnos nem valoszinu, mert mar nem a mi korosztalyunkat akarjak kielegiteni, hanem a 15-16 eves Bieber generacionak, aki ha nem tud balra menni, akkor megy jobbra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest