Új hozzászólás Aktív témák
-
kisBözsi
tag
Szia!
Ha szükséged van a GPS-re is, akkor maradj a samsungnál. Nekem nagyon pontatlan, és lassú a GPS. Persze holdakat hamar talál. Teszt programokban elég jó pontosságot mutat. De mikor navigálni szeretnék vele, akkor út mellé rak, ahogy korábban írták. Sőt 90-es tempó mellett egy kanyar után megy tovább egyenesen, és jó pár másodperc után jut eszébe, hogy már nem ott vagyunk. Városban abszolút használhatatlan. De, amikor álok, vagy 30km/h-nál nem megyek gyorsabban, akkor jól működik. Talán szerelek egy tartót a Babettámra.Amúgy a többi részével maximálisan meg vagyok elégedve.
-
szmyky
aktív tag
Lassan talál holdat és nem is pontos, akár 50-100 métert is tud tévedni, ezzel a főútvonalakon nincs is baj, de egy városban simán arrébb rak 3 utcával azt ugrál össze- vissza...van valami javítás rá, már itt a fórumon is linkelték, de én nem foglalkoztam vele, mert közben kipurcant a kijelző!
-
lacafaca
addikt
ha szőrén le tudod cserélni, akkor meg. ha még bírja a samud és nem tudod eladni, akkor még szerintem nyúzt egy picit azt. ezek a kínaiak csak úgy ontják a vasakat, jól gondold meg, mert lehet 1-2 hónap múlva téped a hajad. ez a pixel azért nagyon vonzó, mert ár-érték arányban brutál jó, de csodát ne várjál 30k-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged