Hirdetés
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Én próbálgatom már egy ideje, és bár sokan mondják, hogy kis projekteknél és egyedül nincs értelme, én eddig totálisan az ellenkezőjéről győződtem meg. A kiindulási naív állapothoz képest egy csomót szokott fejlődni a modellem miközben agyalok rajta még a külsőre legegyszerűbbnek tűnő projekteknél is. Aztán persze az is igaz, hogy messze nem vagyok profi benne, és elsőre nem sikerül a legjobbat alkotni... Ami szintén tetszik, hogy mivel lazán csatolt a kód a megjelenítéshez, ezért nem okoz gondot később mondjuk egy mobil alkalmazást betenni a weblap mellé. De még gondolom van ezer dolog, ami tetszik benne, ezért ragadtam le valami DDD-re emlékeztető dolognál. Azt aláírom, hogy nem nagybetűs DDD, amit csinálok, inkább csak ddd.
Esetleg mesélhetnél arról, hogy te mikor és hogyan alkalmazod, már ha van kedved!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest