- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #39 üzenetére
Sajnos nem
de majd eljön az az idő is
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #36 üzenetére
Jövő tavasz asszem', de az évfordulós rész után lesz a szokásos karácsonyi rész is.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33 üzenetére
Az az árnyékos dolog, a könyvtáras részben volt.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jonnyjoker01 #16 üzenetére
Matt bácsi.
A regenerációra nincs limit, ezt asszem' a Torchwood-ban vagy a Sarah Jane's Adventures-ben mondták.
Most az 50.-ben nagyon remélem hogy meglesz a csúcspontja a tizenegyes karakterének... Tennant-é megvolt és elég jó is lett (a Marsos részre gondolok), de Matt-é még várat magára.
-
cattus
addikt
válasz
jonnyjoker01 #29 üzenetére
Bakker, tényleg, mennyi jóság van ebben a sorozatban! Látszik, hogy már rég láttam a korábbi évadokat. Annyi minden van benne, hogy azt már tényleg csak egy Idő Lord tudja észben tartani.
-
cattus
addikt
válasz
jonnyjoker01 #27 üzenetére
Nemtom, régi útitársakat visszahozni lehet már kissé unalmas lenne. Persze voltak jók, de nem baj az, ha frissülnek a szereplők. Egy férfi partnert, aki nem zúg bele a Doktorba (remélhetőleg
) viszont megnéznék.
Az igen, nagyon ötletes. Nekem a favoritok a Sító Angyalok. Főleg a The Angels Take Manhattan-ben, a Szabadság-szobor nagyon durva volt.
Meg a Blink című részt is nagyon jól megírták.
Meg hát az Örök Sótartók, a Dalekek a maguk kinézetével, hát, először inkább viccesek voltak, de meg van bennük a jó kis kegyetlenség meg zéró könyörület.
-
cattus
addikt
válasz
jonnyjoker01 #25 üzenetére
Rose szinte biztos, hogy nem lesz. Maximum az évadzáróban. De huzamosabb ideig nem hinném, mert már akkor is volt egy kis fanyalgás, amikor visszatért (már nem emlékszem, asszem amikor Donnával utazgatott). Donna meg nem is tudja, ki a Doktor, mert kitörölte az emlékeit róla (mármint a Doktor a Donnáét). Donnát mondjuk én is szívesen látnám viszont, de nagyon kicsi rá az esély.
-
cattus
addikt
válasz
jonnyjoker01 #23 üzenetére
Na igen. A Doki szerint is az idő egy olyan "Wibbly Wobbly Timey Wimey Cucc". Szóval nem mindig kell magyarázatot keresni a dolgokra - mondjuk én az ilyen szinte ki nem állhatom, de ezt megbocsátom a sorozatnak.
Kedvenc rész nálam talán a Doctors's Wife. De annyi jó epizód van, hogy nagyon nehéz lenne egyet választanom. Az évadzáró viszont nekem eléggé csalódás volt. Valahogy nagyobb kaliberű, dolgot vártam, valami igazán zseniálisat, ami nekem lemaradt. Lehet azért, mert túl sok "morzsát" hintettek ele az előző részekben pl. Clara-ról.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #22 üzenetére
Mármint a doktor ilyeneket mond. Így mégegyszer átolvasva kissé érthetetlen ez a hsz.
-
greenity
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #20 üzenetére
Én benne vagyok
Boldog szülinapot neki előre is
Tulajdonképpen ezt el is felejtettem, majd újranézem a részt ha lesz egy kis magamhoz való eszem, mert az most nincs
Mondjuk nem biztos hogy teljes következetességet kell elvárni a sorozattól...
-
greenity
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #18 üzenetére
A lányt Clara Oswin Oswaldnak hívják, remélem jól írtam
Én is kíváncsi vagyok
én még az 50. évfordulós részt is alig bírom kivárni, nem hogy a karácsonyt
A kedvencem az új Doktorok között nekem is Tennant és az a rész amikor ember lesz belőle. Főleg azokat a részeket szeretem, amikor Donnával van.
Math Smithnek megvan a maga varázsa, de persze nem ugyanaz, mint David Tennantnek.
Aki unatkozik, annak ajánlom az eredeti sorozatot elkezdeni, kicsit furcsa lesz, de legalább lefoglalja az energiáinkat
-
cattus
addikt
válasz
jonnyjoker01 #16 üzenetére
Nekem amikor David volt, nagyon megkedveltem. Tetszett az az eléggé őrült viselkedése, meg hát amilyen arcokat tudott vágni, az hatalmas!
Mikor Matt Smith először megjelent, eleinte nem tetszett - megszoktam és megszerettem akkorra a Tizediket,,meg a szinkron sem sikerült olyan jóra - de úgy az ötödik évad felére megszoktam. A hatodik évadtól meg már nagyon jól ment neki.Hát mondják így meg úgy, hogy lehet hogy papíron ez lesz az utolsó élete, de szerintem túl jól megy a sorozatnak, hogy elkaszálják. Meg River ha jól emlékszem neki adott pár inkarnációt a Let's Kill Hitler-ben, szóval biztos megoldják valahogy.
Kíváncsi vagyok az új dokira is - messze még a karácsony
. Spoiler: érdekes, hogy az eddigi fiatalítások ellenére most megint egy öregebb színész került a szerepbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest