Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Vannak nagyon sokan, akik azért csinálják, mert ingyen van, ők a filllérbaszók, minden, amit írtam nekik szól.
Az osztrák biztosítás ugyanez a kategória, mert 2800 Ft-tal olcsóbb, mint itthon, tehát a kiskapukeresgetős, megoldjuk okosba', meg egyéni elbírásálás pártolóknak szintén szólt, amit írtam.
Akik pedig a megoldást keresik, mert jogszerűen akarnak repülni, na azon keveseknek nem szólt.
Egyébként egyfajta embertípus jutott eszembe, amit egyébként mindenki elítél. Szlovákrendszám. Mert közel van, mert kevesebb az áfa, mert olcsóbb a biztosítás... És van mégegy, a szlovákjogsi. Mert MO-on elvették a jogsiját az ügyeskedőnek, szerzett saját névre full legálisnak hitt szlovákjogsit. Igaz, nem tud szlovákul, de neki van kinti vizsgája, kinti jogsija... Na mi ez, ha nem csalás? Ugyanaz, mint most, amit többet próbálnak az osztrák megoldásokkal.
Én pedig hányok az ilyentől, szót is emelek az ilyen ellen, de senkit nem fogok feljelenteni, keresztbetenni, stb., de a véleményemet el fogom mondani mindig. -
törölt tag
Egyetértek, mega szopatás ami nálatok van. Vizsga ügyben teljesen érthetö, amit csináltok. Ám reg és biztositás már nem fog működni. Csak azért linkeltem be az aktuális osztrák helyzetet, hogy képben legyetek, én tényleg örülnék, ha az összes többi itteni út is járható lenne számotokra.....
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest