Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Statikus

senior tag

válasz Timer #7971 üzenetére

Vannak nagyon sokan, akik azért csinálják, mert ingyen van, ők a filllérbaszók, minden, amit írtam nekik szól.
    Az osztrák biztosítás ugyanez a kategória, mert 2800 Ft-tal olcsóbb, mint itthon, tehát a kiskapukeresgetős, megoldjuk okosba', meg egyéni elbírásálás pártolóknak szintén szólt, amit írtam.
    Akik pedig a megoldást keresik, mert jogszerűen akarnak repülni, na azon keveseknek nem szólt.
    Egyébként egyfajta embertípus jutott eszembe, amit egyébként mindenki elítél. Szlovákrendszám. Mert közel van, mert kevesebb az áfa, mert olcsóbb a biztosítás... És van mégegy, a szlovákjogsi. Mert MO-on elvették a jogsiját az ügyeskedőnek, szerzett saját névre full legálisnak hitt szlovákjogsit. Igaz, nem tud szlovákul, de neki van kinti vizsgája, kinti jogsija... Na mi ez, ha nem csalás? Ugyanaz, mint most, amit többet próbálnak az osztrák megoldásokkal.
    Én pedig hányok az ilyentől, szót is emelek az ilyen ellen, de senkit nem fogok feljelenteni, keresztbetenni, stb., de a véleményemet el fogom mondani mindig.

törölt tag

válasz Timer #7971 üzenetére

Egyetértek, mega szopatás ami nálatok van. Vizsga ügyben teljesen érthetö, amit csináltok. Ám reg és biztositás már nem fog működni. Csak azért linkeltem be az aktuális osztrák helyzetet, hogy képben legyetek, én tényleg örülnék, ha az összes többi itteni út is járható lenne számotokra.....

Új hozzászólás Aktív témák