Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

nagyúr

válasz P3Dr0 #6725 üzenetére

"gyakorlati vizsgát is kell majd tenni az új szabályok szerint"

Hát ettől nem tartok. Jött egy ember -aki éppen lerakott itthon valami akkreditált drón vizsgát- kipróbálni az Inspire-em. Gondoltam, 20 óra elmélet 10 óra gyakorlat után ha racer nem is lesz valakiből, de azért menni fog az elvonatkoztatott orientáció (headless) meg a körsvenkelés és ilyesmi. Hát rendesen izzadt a tenyerem mikor megreptette az Inspire-t, felrántotta mintha rakéta lenne és olyan szögletesen mozgott, mintha a távirányító csak egy irányt tudna közölni a drón felé.
    Aztán mutattam neki pár trükköt, áthúztam a nagy sast a fák alatt, mutattam neki egy gyárkémény berepülést körsvenkkel, (kivittel látótávolságból a gépet) majd hazarepültem vele és letettem a kocsija tetejére. (alig nagyobb mint a sas terpesze) Hát nézett... Aztán azt mondta, hogy ez sok lesz neki, vesz valami kis drónt... Szerencsére pár nap múlva elvitte a jelenlegi gazdája és azóta is boldog vele.
    Szóval nem bánom a vizsgát, mert azért biztos baromi sok hasznos hasznos dolgot lehet majd tanulni és összejönni pár olyan fanatikussal mint mi. :K

Új hozzászólás Aktív témák