Hirdetés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Macrodroid
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
válasz
Skimaster
üzenetére
USA-ban egy kicsit lazábban kezelik a rádiós sugárzás mértékét, így ott nagyobb teljesítmény is megengedett.
A nagyobb teljesítmény nagyobb távolságot eredményez. Ez az FCC mode.
Európában azonban a CE szabály érvényes és gyakorlatilag sokkal kevesebb dB megengedett.
Próbáljuk egy kicsit a hatótávját a drónnak megnövelni, ami Air esetén 5.8Ghz-en 500m helyett 4000m.
Ezért sokan FCC módban használjuk.
A legutolsó IOS GJI GO4 appban valamit benéztek, mert az egyik feature az lett, hogy kevesebb figyelmeztetés fog megjelenni a kijelzőn. Ennek okán már az FCC->CE visszaváltó kérdés sem jelenik meg.
Szóval, ha a drónomat kölcsön adom és mondjuk egy Androidos eszközzel repül az USA-ban, majd vissza kerül hozzám, akkor gyakorlatilag FCC módban marad, mert az új DJI GO4 appal nem tudom vissza kapcsolni CE módra, mert nem teszi fel a kérdést.
Nekem jó így, mert "hivatalosan" is FCC módban tudom használni
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír érte az viszi!!
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Smart home kiarusitas
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest