- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
Tényleg nem tűnik rossznak...
De most remélem Te ismered, mert megakadtam annál a pontnál, hogy bekonfigoljam neki a DJGPP fordítóját, linkelőjét.
Van a Run->Project, és ott nem tudom megadni paraméterként a fordítónak az összes projekt fájlt, csak a jelenlegi dokumentumot, és ráadásul a paramétereket se nagyon vágom, asszem az Rhide ezeket hívja meg: gcc, ld, cc1, collect2, as, stubify.
A végén még az lesz belőle, hogy szerkesztek VisualStudio alatt, majd Alt+Tab Rhide, és build, majd Alt+Tab TotalCommander, és futtat .exe
De úgy overall:
Szobatársam baszkurál, hogy írjam WinFos alá, amit akarok, de én ilyen kis retro játékot készítenékAz meg mi, hogy DirectX kell egyáltalán, hogy elinduljon
egy kis 320x200-as képnek...
-
QuarK
senior tag
Remélem senki nem kövez meg ezért.
Először is lenne egy kérdésem: A DJGPP-hez adott az RHIDE szerkesztő, ami nekem nagyon bejött régen, de a Windows XP alatt kicsit nehézkes használni. Váltogatja a teljes képernyős - ablakos módokat, szaraxik a színekkel, nem minden billentyűkombinációt vesz be. Probléma adott, megoldás lenne egy jó Windows-os IDE... Ha valaki ismerne ilyet...Szal nem csak kódszerkesztő, hanem be lehet neki adni a fordító, linkelő progik elérési útját.
Tudom, gugli nekem is barátom, de ott csupa marhaságot találtam eddig, vagy a szerkesztés volt gagyi, vagy emacs szégyenítő beállításkavalkáddal és százmegákra terpeszkedő szörnyellákkal találkoztamNem győztem utána a sok szemét .OCX-et, meg registry bejegyzéseket gyomlálni.
Másodszor meg, aki bármilyen jó IDE-t használ, az itt esetleg megoszthatná véleményét, de ez csak javaslat.
Aktív témák
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 2042
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest