Keresés

Aktív témák

• atus

senior tag

válasz twollah #6 üzenetére

Azzal még a fórumnyitás előtt próbálkoztam! Már megtanultam, hogy a fekete mágiát nem lehet csak úgy mellőzni... ;]
    No elmegyek vacsizni, aztán nekiállok végigpróbálni a tanácsokat. Köszi mindenkinek, fejlemények pár óra múlva.

• atus

senior tag

Új szerzeményem egy MMX233-as laptop, amin azonnal nekiálltam divx-et telepíteni, meg filmet másolni rá, hogy kiderüljön mit tud, azaz tudom-e filmnézésre használni. Felraktam divx 4-et, 5.02-t, 5.03-at, fddshow-t a codecek közül. Playa, Playa 2.0, ZoomPlayer, GDivX Player lejátszókat is felraktam, ezek közül csak a Playa 2 nem fagy ki. A gépen amúgy frissen rakott 98SE|HUN lakozik, minimális installal.Több filmet is kipróbáltam, 1/2 CD-set, jobb/rosszabb felbontásút. Rengeteg beállítást kipróbáltam, nem sokat segített...
    Fórumkeresőben utánanéztem, de nem találtam hasonló problémát.
    Maga a probléma, vagy nevezzük rejtélynek, merthogy ez nekem az... :
    Nekiállok lejátszani a filmet, a hang hibátlanul szól, de nincs kép. Nem az van, hogy akad, lassú vagy ilyesmi, hanem tök fekete a kép. Ezt eddig még akár be is tudhatnánk a burkolat alatt rejtőző subgyökgigahertzeknek, merthogy nem az a kiköpött duál P4-3.06 a gép. Viszont ha behozok bármilyen menüt, jobbklikk, start, egyremegy, a betűkön keresztül lehet látni a filmet!! Tehát a képernyőn minden ami fekete, azon keresztül látszik a film, különben nem. Most úgy tudtam nézni kicsit a filmből, (vagy nevezzem inkább képregények?:( Paintbrushból mondjuk ezelőtt még sosem házimoziztam! :P
    Valami ötlet, hogy mi lehet ez?
    Vagy ez most valami nagyon alap dolog, csak én nem vettem észre?

Aktív témák