Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancer RE
aktív tag
-
WN31RD
addikt
Olyan asztali DVD lejátszót keresek, amellyel kényelmesen lehet MP3 DVD-ket (CD-ket) lejátszani, tehát kiírja rendesen a file neveket, tag-eket, kezeli a .m3u lejátszási listákat, könnyen vezérelhető, és a memóriában (tehát nem szükséges, hogy kikapcsolás után is megőrizze) saját lejátszási lista is létrehozható vele. Létezik ilyen?
A követelmények:
- MP3 DVD/CD lejátszás kényelmesen, lejátszási listákkal
- alap audio CD lejátszási funkciók
- alap DVD lejátszási funkciók, filmnézéshez
- DivX, VCD, stb. filmek lejátszása, felirattal is
- HDMI, DTS dekóder, SACD támogatás, egyéb nyalánkságok nem feltétlenül szükségesek
- a kép- és hangminőség nem érdekes (ne legyen kifejezetten szar, ennyi elég)
- ár nem elsődleges (azért ne legyen rettentően drága)
- Magyarországon beszerezhető legyen
Előre is köszönök minden tippet, tanácsot. -
Prai_
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő:
Adott egy noname divx lejátszó (illetve kettő). Bizonyos filmeknél lejátszás közben egyszerűen leáll. Teljesen változó, hogy hány perc telt el addig, vagy mennyi van még hátra. Másik asztali DivX lejátszó is ugyanazoknál a filmeknél, ugyanott akad meg, ellenben bármelyik PC-n próbáltam, tökéletesen végignézhető a film.
Van 5letetek, hogy mi lehet e gond és hogy lehet orvosolni?
Köszi!
Prai -
johnjohn
addikt
Pioneer DV-393, nagyon jó a kép és a hang, elvisz minden feliratot, és rengeteg hasznos firmware van fenn a neten,lásd MPEG4 players fórumot.
-
hoby36
senior tag
Én ma vettem DVD-S325-öt.Jó kis cucc.
-
törölt tag
nekem s325 van es tokeletesen mukodik mindenfele lemezzel
-
@ngel
tag
Ha valaki jó DivX játszót keres, akkor csakis Panasonic S295-öst vegyen! A lejátszók non plus ultrája!
-
törölt tag
sziasztok, ha erdekel vkit dimarson lejatszo, van elado
-
micro
addikt
Milyen divx lejátszót tudtok ajánlani, ami hálózaton keresztül (Samba szerver) tud filmet lejátszani?
-
Kobe_SW
csendes tag
up
-
Kobe_SW
csendes tag
Sziasztok! Elromlott a galérián a dvd lejátszóm és újat kéne vennem. Tudnátok ajánlani vmit ami nem finnyás, ''beolvas mindent'', nem teszi tönkre a lemezeket? mivel csak lejátszásra kéne árba oylan max 30ra gondoltam.
Előre is köszi, Kobe
kinéztem ezt: Panasonic DVD-S52E
van vkinek tapasztalata, véleménye róla?
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Az egy hetes 325 leutazott vidékre, hogy ott is tudjanak vele mozizni.
Egy jó fél óráig még a piros led sem gyulladt ki, mikor bedugták. Állítólag most jó. -
VINIKOR
senior tag
Édesanyámnak megvettem a Panasonic DVD 325 lejátszót. Eddig jók a tapasztalatok.
Scart csatit külön kell venni, mert nem adnak hozzá semmilyen dugeszt. +1450 Ft.
Egyszerírható DVD-n, többmenetesen felírt mp3-akat is szépen lejátszik. Szépen vitt minden filmet amit kipróbáltam.
[Szerkesztve] -
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Lehetne épp multimédia,vagy hdd topicba való is,de közben eggyik sem!!
Ezt lessétek meg! [link]
Én meg itt azon gondolkdom hogy veszek egy fullosabb DivX lejátszót magamnak meg egy uj racket a 100Gb Fuji 2,5'' vincsimnek karácsonyra.....ezzel mindkettőt megoldom!
Vélemények? -
sirdani
tag
Auchanban Van Philips DVP 3040 na mi oat vettünk és mindent tud.
-
bzoley
veterán
Annyira nem vágom a témát. Ez az első lejátszó, amihez közöm van, barátnőmnek vettem(nekem tévém sincs), de lehet hogy jobban jártam volna valami gagyibb kinézetűvel, pl. Millenium, vagy más. Kinézet pofás, menüt nem tudom hasonlítani, de gyorsan átláttam, mi hol van. a nem egyező nevű feliratot nem töltötte be, viszont van áttetsző háttere a feliratoknak. Kellemetlen viszont, hogy nem minden divx-et húz ki a képernyő széléig, ezek elég bután néznek ki a képernyű közepén. Pan&scan, letterbox nincs rájuk hatással, csak a zoom, de az már sok(x2, x4). Elvileg ismeri a divx6-ot, ilyenem nem volt kipróbálni.
-
bwoay
nagyúr
én asszem az s325-öt próbáltam Saturnban, és meglepett a gyermeteg menü layout!
nekem ES-15 van, abban tetszetős és átlátható a menü,
ennél viszont elég fapadosra sikerült.
kutatom amúgy a különbséget az s42-höz képest, de nemigen találom én sem.
annyi biztos, hogy ha az s325 még 2005-ös, akkor az nemigen játszik le mp3-at DVD-ről. -
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Biztos sokan kérdeztek már hasonlót. Nekem az is elég, a megmondja valaki, hogy megtalálom-e a fórumban a választ. Esetleg hol?
Szóval! Lehet, hogy a csak DivX jellel ellátott lejátszók kezelik az Xvid-t is, ha egyébként az nincs feltüntetve?
Mi van olyankor, ha a megjelenik egy újabb verziójú codec és én egy azzal tömrített filmet szeretnék megnézni. Lehetséges ezen firmware frissítéssel segíteni?
Egyébként milyen típusok jöhetnek szóba úgy 16 ezerig? Többet nem akarok költeni rá.
Előfordulhat, hogy valamelyik nem játsza le DVD-R/RW formátumot?
Érdemes valami nevesebbet, pl. LG-t venni?
Nagyon megköszönném a segítséget, mert ajándék lenne karácsonyra és addig ugye már nincs sok idő.
[Szerkesztve] -
detroitrw
addikt
tudnátok ajánlani olyan MÁRKÁT ami szereti a lemezeket?
eddigi tapasztalataim szerint a samsung benyel szinte minden fajtát.
Pioneer 111-es írót használ s Verbatim lemezt a majdani tulajdonosa /de olyan kéne ami mások álltal használt szutyok lemezeket is kezeli/
alsó kategóriás jöhet szóba csak mert 50k-ja lenne egy ''házimoz rendszerre''
szal nem igazából pontos típust várnék /bár azt is szívesen fogadom/ hanem márkát
Előre is köszi a segítségeket -
Bikeman
aktív tag
Na valaki...
Melyik legyen? -
Bikeman
aktív tag
A netdepo.hu adatai szerint, csak hogy nehezebb legyen a válaszás...
DVD-S325 jellemzői:
DVD-Video/DVD±R/±RW/RAM/HighMAT/VCD/SVCD/DivX/MPEG4 lejátszás | WMA/MP3 lejátszás és JPEG megjelenítés DVD lemezről is | Audio CD/CD-R/CD-RW lejátszás | Beépített 2 csatornás Dolby Digital/DTS dekóder | Zoom funkció | PAL/NTSC progresszív lejátszás | AV funkciók egy gombnyomásra | Párbeszédjavító | Dinamikatartomány kompresszió | 108 MHz/12 bites video D/A átalakító | 192 kHz/24 bites audio D/A átalakító | Koaxiális digitális kimenet | Komponens-, Scart (RGB) kimenet | Képernyőn megjelenő menürendszer | Távvezérlő
DVD-S42 jellemzői:
DVD-Video/DVD±R/±RW/RAM/HighMAT/VCD/SVCD/DivX/MPEG4 lejátszás | WMA/MP3 lejátszás és JPEG megjelenítés DVD lemezről is | Audio CD/CD-R/CD-RW lejátszás | Zoom funkció | PAL/NTSC progresszív lejátszás | AV funkciók egy gombnyomásra | Párbeszédjavító | Dinamikatartomány kompresszió | Koaxiális digitális kimenet | Komponens-, Scart (RGB) kimenet | Képernyőn megjelenő menürendszer | Távvezérlő
Mindkettőhöz hozzá lehet jutni 20k-ért.
Ezek után az S325 jobbnak tűnik... -
johnjohn
addikt
Elvileg a 325-ös valamivel korábbi típus, nekem a 42-es van, remekül dolgozik,gyorsan betölt,felismeri az RW lemezeket, nagyon jól paraméterezhető a kép mind a kettőnél.
Homály hogy mi a valódi különbség, de lehet hogy csak annyi. hogy a 325-ös Windows Mediát/ WMA / is lejátszik ( azt meg minek ?)
[Szerkesztve] -
VINIKOR
senior tag
A Fehérvári AlbaComp honlapján a Panasonic DVDS42-nek két fajtája is van [link]. Asztali és nem asztali. Mi a különbség a kettő között?
-
Kiskutya
veterán
Hali!
Nem tudja valaki hogy ezt a gepet Nyiregyhazan hol lehet kapni?
DVD-6800X Plus -
Kiskutya
veterán
senki?
-
Kiskutya
veterán
nekem is pont olyan kellene ami a feliratokat normalisan kezeli divx-nel es 5.1 analog legyen rajta surgos lenne segitseget elore is koszonom! ar nem igazan szamit csak jo legyen!
-
gabber01
addikt
Hali!
Olyan lejátszót keresek 15-20K környékén, ami a lehető legjobban megbírkózik divX-es filmekkel és a feliratokkal is, és azért ne úgy nézzen ki, mint egy szocreál kockaépület (mégiscsak nappaliban lesz, vagy mi). Ja, 5.1-es analóg kimenet és dvd régiókód kikapcsolhatósága is előkelő helyen van a must have listán.
Mit ajánlanátok ilyen árban?
-
chgergo
tag
Sziasztok!
Olyan játékost keresek, ami tud pendrive-ról vagy USB-s HDD-ről lejátszani.
Más szempontom nem is nagyon van, csak legyen megbízható és nem túl drága.
Milyet ajánlotok? -
bozont
veterán
Most egy ilyet [link] sikerült beszerezni,nagyon jó kis darab, eddig mindent vitt gond nélkül ékezetes betűkkel is megbírkózik, 20k volt és sajnos kifutó széria, már alig lehet kapni.
-
Messa
tag
Sziasztok!
Lassan,de biztosan közeleg a karácsony és körvonalazódnak az ajándékötletek. Édesanyámnak szeretnék vásárolni egy olyan DivX-es DVD lejátszót amin van 5.1es hang kimenet ,mert egy ilyenhez
[link]
Amihez a ''1db 5.1 csatornás bemenet: RCA csatlakozó vagy 9 pólusú DIN csatlakozó / hangkártya vagy asztali DVD 5.1 csatornás kimenetéhez'' van feltüntetve.
szeretném csatlakoztatni. Fontos lenne,hogy olvasson mindenfél lemezt megbízhatóan, bár főképpen Verbatim +-os DVD-ket használnék hozzá. Jó lenne ha vinnné az .srt kiterjesztésű feliratokat is. Kép minőség sem utolsó szempont,csak az a fránya pénztárca szab nekem egy 15.000-20.000 körüli limitet,mert a hangszóró is lesz vagy 26.000. Mp3-Jpeg-re nem használná csak filmek.
Várom a javaslatokat!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Charlie
tag
-
bozont
veterán
Hali
Most halálozott el az asztali dvd játékosunk és venni szeretnénk egy újat. Mivel én nem igazán vagyok otthon ezen a téren,a kérdésem az lenne,hogy melyiket érdemes megvenni.
A legfőbb követelmények: optikai kimenet, divx támogatás, és hogy !!!minél kevésbé legyen finnyás a különbféle lemezekre!!! Max 55k-t szánnánk rá.
Eddig ezeket néztem,így hirtelen:
Sony DVP-NS52P
Panasonic DMR-ES15
Panasonic DVD-S52
Denon DVD-1720
Sony DVP-NS76H
Nem feltétlenül ezek közül kell,csak ezek szimpik azok közül amiket nézegettem. Egy egyszerű 100Hz es tvre lesz rákötve és a hangot pedig egy Denon erősítő dolgozza fel. -
lajo
senior tag
Nah végre.....megvan! Pioneer dv-393-s. Tök kafa.
-
Jarod1
veterán
Valaki UP UP?
-
Jarod1
veterán
Szasztok
Van 1 Dimarson DM 400 as DVD házimozim, és nem viszi a távkapcsoló, az elem jó benne, a távkapcsi ad jelet mert a PC-s infrám érzékeli és a PDA-m at is tudtam vele tanítani. Van valakinek ötlete? Találkozott valaki már ilyennel? -
turho
addikt
Sziasztok. Ide is beírok, hátha tudtok segíteni. Panasonic asztali playerekhez (dvd-35, dvd-rv31) kellene a négyjegyű magyar országkód, mert nekem már nincs meg és guglival se találom. Szóval amit be kell írni hogy a magyar hanggal és menüvel induljanak a lemezek.
Ha tudja valaki, elprivátozná nekem? Megköszönném. -
-
neduddki
nagyúr
HI!
NA nezegettem neked stabilitast, mongyuk msot epepn nalam panabol csak az eh55 van, de ha az egyszer elkedi jaccani es nem tul sz.r a lemez, akkor meg divx-nel sem nagyon talkozm akadassal vagyams egyebekkel, csak hat mint tugyak apaan fw igencsak korlatozott:- ((( /mongyuk dvd-re nem annyira/
udv
neduddki -
Calogero
addikt
[L]a divx6 menüt csak a divx ultra certifyed lejátszók tudják[/L]
Most készül a Yamada 6700hoz azaz fw amelyikkel tudja majd.
As you know I do the modding of the Yamada 6700 firmware.
There are new players out there supporting full DMF (DivxMediaFormat) Divx with menu's, subtitles all in one file. -
kisho
senior tag
Én már olvasgattam egy csomót ezzel kapcsolatban, de nem találtam még olyan programot, ami újrakódolás nélkül megoldja. A packed bitstream (korábbi lejátszók/firmwarek nem szerették) eltávolítása az egyszerűen és gyorsan megoldható, minőségromlás nélkül.
Amúgy a GMC-s XVID nagyon ritka, legalábbis filmeknél. Esetleg 1-2 releaserre lehet jellemző, hogy használja, ami mondjuk sorozatoknál elég gáz, hiszen valószínű, hogy akkor az összes rész olyan. Bár sorozatokból gyakran van többféle verzió.
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
[link]
itt látjátok, azok a playerek melyek a listnán vannak, miylen csippel készültek.
ez egy yamada 6800 plus
itt klikk a támogatott formátunokra.
a divx6 menüt csak a divx ultra certifyed lejátszók tudják.
XviD GMC-t egyik se, de elvileg az 1 pontost lejátszák, a 3 pontost nem, szoftveresen javitható az xvid film.
[link] -
neduddki
nagyúr
válasz
Calogero #710 üzenetére
HI!
Lehet hogy benevezek eg ijjenbe, mert az oppo 971-ne tovabbra is csak digitalon van fekkonverttlasl, az meg egyelor enem erdekel /me divat ez mostnasag, tudom nepszerusicsuk az uj me gjelenitoket: - ((((/ de hogy a denon es pana /faruodja/ is beall ebeb asorba:- (((
udv
neduddki
mod: Márton : te is jol tud, hogyanay asztaia nnyifelkeppen szar a magayroknal talahato /amig tetel a nagyaruhazkbol vasarolhato izek addig az is marad:- (((/ amugy megirodd -/+rw-rw kiporbalod egy jatekoson de a vhs-re rakasa az mar a kartaval siman mehet, vagy ha nem s[porpoltad volan el a felvevot es belnyultal volna a jvc 300-asba ko rmos tnem lenek ijejn problemak:- )))
[Szerkesztve] -
Márton
nagyúr
Doc:
igen, a panán gondolkodom, mert elég design-os, és talán lejátsza a jó alapanyagra, tisztességesen megírt dvd-t.
Divx-es Panda volt nekem is 2 évig, SEMMI gonddal.
A divx nélküli Pandáról azt hallottam, hogy nem szereti az LG-vel írt lemezeket, kockásodik.
Borisz76:
köszi a linket, ismerem.
Amint a kérdésemből kiderült, nem fontos az AVI, sőt felirat sem.. Inkább az, amit a neve sugall. A dvd lejátszó játssza le akadás nélkül a megírt saját dvd-imet..
netuddki:
te tudsz valamit ;)
Nem jó ötlet ez sem, mert jó dolog az ha látom én is mit kezd vele az asztali, hogy néz ki tv-n a kép, a menürendszer, stb. És ha vennék valami svideos megoldást, tuti hangcsúszás probléma lenne. Egy olyan megbízható lejátszót keresek, mint a Pandám volt, ami rengeteg nyüstölés után 2 év alatt feladta, és 9e-ért vettem.. -
neduddki
nagyúr
HI!
Mivle Nked ez pizkereset ha jol tevedek:- ))) en eldgondolkodnek hogy inkabb ageprol kozvetlenul vigyem ki a jelet /ha a virnyon vna az anyag valszeg keesbe fog akadni: - )))/ ha jol tevedek akad nehny ojjan akar kulsdo akar belso kartya aminek a svideoja bodergeen kielegito...
udv
neduddki -
Borisz76
nagyúr
Yamada DVX 6700-as DivX-es dvd player.
Nekem is az van. Firmware-t frissítettem rajta így sokkal jobb a menürendszere és a lényeg : avi filmeket viszi akadás nélkül lejátsza a feliratokat stb....nagyon jó.
Kb 1 éve vettem 16EFt volt. Vagy itt nézz körül ( NAGYON HASZNOS OLDAL ) :
[link]
[Szerkesztve] -
doc
nagyúr
amennyire tudom, német márka (sőt, talán még ott is gyártják) csak itthon még ismeretlen a márka, most kezdték forgalmazni (meg a neve is elég távolkeleti übergagyi stílus
)
de jókat hallottam róla, bár személyes tapasztalatom nincs vele, csak Pioneerral (ISTEN!) meg anyáméknak van egy Panda DivX nélküli Tesco-gazdaságos, a DivX hiányát leszámítva teljesen jó kis lejátszó, már vagy két éve megvan nekik gond nélkül -
Márton
nagyúr
Plíz ajánljon nekem valaki egy megbízható játékost max. 20e-ig!
Elegem van abból, hogy a 10e ft-os Hyundai akadozott az írt lemezekkel,
és abból hogy a helyette megvásárolt 13e ft-os Chili 7200 is most ezt teszi.
Lényegtelen hogy milyen lemez és hányszorosan, milyen íróval irtam, véletlenszerüen akad. VHS-re másolnék 1-2 fontos családi videót és elég gáz, ha megakad 2-3mp-re, utána meg nincs szinkronban a kép meg hang.
Néha viszont teljesen hibamentes. Ebből van elegem.
Mit vegyek? Panasonic? Sony? Egyetlen feltételem az svideo csati és az 5.1 analóg kimenet. Már a divx-ről és társairól is lemondtam, csak hogy korrektül játsszon dvd-t..
köszike! -
Calogero
addikt
-
Sajnos a márkásabb készülékek még olyanra is képesek, hogy be se olvassa (le se játssza) (ha valamiért esetleg cserélni kell a készüléket, akkor olyan lejátszót vegyél amiben ezt a lemezt ki tudod próbálni még ott a boltban, mert így kiküszübölhető ezen hiba) bár attól még lehet, hogy a lemez a rossz.
-
g@bo
nagyúr
szasztok, vettem egy asztali divx-es philips dvd olvasót.
belenyomtam régebbi 8* lemezeket, melyeket 8* osan irtam. beszaggat...
normális effektus ez?
itt is érvényes a max 4* irás? -
PEPE85
senior tag
A segítségetek kérem. Asztali DVD lejátszót szeretnék venni, újat és LG-t. LG 5.1-es hangfalrendszer is kellene majd(de ez végül is ráér), lehet egyben is(így talán olcsóbb lenne), de akár külön is. Az, hogy miket tud lejátszani az mindegy, mert a mai DVD lejátszók már mind tudják azt ami nekem kell, a lényeg, hogy vagy DVI vagy RGB kimenet legyen rajta a TV-m miatt(LG RZ-32LZ55). HDMI nem jó, mert nincs a TV-n és átalakítót nem akarok venni. A legolcsóbb érdekelne, várom a típus(oka)t, előre is köszi.
-
ANT
őstag
Sztem nézz szét a piros-fekete áruházban. Ott szokott lenni ilyen kampányszerű kiárusítás. (Tudod, mikor a szezoncuccokat hegyekbe kirakják a bejárat elé, hogy tutira nekimenjenek a népek!
Azok elég olcsók szoktak lenni, és már láttam ott divx-es lejátszót is, csak a tipusára nem emlékszem.)
-
ANT
őstag
válasz
jaffa 2843 #701 üzenetére
Mármint szövegszerkesztővel átírni? Én ilyesmivel nem próbálkoztam, mert az én lejátszóm négyféle betűméretet tud megjeleníteni mpeg-4 feliratokban.
-
Sziasztok!
Mennyiért lehetne a legolcsóbban olyan lejátszót venni ami kezeli a divx/xvid formátumot, de a felirat támogatása nem lényeges?
A Millenium MN 9601-es szimpi(bár ez kezeli a feliratot is) esetleg tudja valaki hol lehet hozzájutni a legolcsóbban? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest