Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
ennyiért már szerintem vmi márkásat
elvileg (nem próbáltam) a Philipseket is egyszerűen lehet függetleníteni -
Degeczi
nagyúr
ez olyan, mint ahogy egy monitorba sem raknak komoly hangszórókat, sőt, gyakran egyáltalán nem - hiszen akinek fontos a minőség, az úgyis külön hangrendszert használ
mivel a komolyabb DVD játékosok vevői között elhanyagolhatóan kevesen kötnék rá még digitális bemenettel sem rendelkező hangcuccra, így érthető, ha a gyártó sem foglalkozik a témával, nem pazarol erre
-
Mao127
csendes tag
'Estét!
Nagyon nem vagyok otthon ilyen dvd lejátszó/felvevő témákban, úgyhogy szeretném a ti segítségeteket kérni és fel is tennék pár n00d kérdést:
1. lehet-e Mo-n regio 1-es dvd-k olvasására alkalmas lejátszót kapni?. és ha igen, akkor
2. hol(milyen áruházban/honlapon nézzek körül)?
3. Regio 1-es dvd-t be tud-e olvasni sima pc-s olvasó?.
A választ előre is kösz.. -
ProdyG
őstag
philips 3980-ast legolcsóbban 15-ért tudtam volna venni, ami kizárt, ha van 11-ért is

viszont a saturnban volt ez: JVC XV-N 670B. ez 18-ba került, a neten se látom olcsóbban, úgyhogy nem volt rossz vétel szerintem, mindent tud, ami nekem kellett, HDMI volt a lényeg, és van rajta optikai digital audio kimenet, úgyhogy veszek majd hozzá valami durva hangcuccot
a Genius HT 5.1-esemre már van is vevő.
van itt valaki, akinek ilyen cucca van? mi a véleményetek róla? -
Lefty
addikt
válasz
Degeczi
üzenetére
hát nekem ez elég tisztességes, kurva jól szól ez az 5.1-es hangcucc, nekem bőven elég. eddig is elég volt, most azért, mert kitalálták, hogy ez már szar, mostmár akkor gagyin fog szólni? majd ha csinálok egy pénznyomdát a pincében lehet, hogy gagyinak fogom találni.
Hegyirabló: scart-al is ki tudod, persze hdmi jobb szerintem.
-
-
ProdyG
őstag
nagyon szép az Árgép, csak nem pesti vagyok

itt Debrecenben azért vannak lehetőségek, de 15 körül még nem láttam sehol, bár olyan árban gondolom csak webshopok árulnak.... -
Degeczi
nagyúr
nekem itt nincs sok választásom, a helyi Extreme-nél vettem, épp 20 alatt (egy százassal)
de úgy vagyok vele, h évekig ez lesz, olyan távon pedig elhanyagolható pár ezer Ft különbség, annyiért nem éri meg más településen keresnem (utána meg a garos ügyintézésnél mérgelődni, ha netán szükség lenne rá)
-
Bander78
tag
Üdv!
Egy Pioneer DV-410V-t néztem ki, ezzel kapcsolatban érdekelne aktív felhasználók véleménye. Külföldi oldalakon olvastam, hogy a divixeket jól lejátsza, viszont a feliratok kicsik. Ez mennyire zavaró, és az ékezetes karaktereket ismeri? Asszem (de ebben nem vagyok biztos) régiókódos, ez mennyire probléma? Illetve a feliratok kezelésére létezik-e jó firmware? A válaszokat köszönöm!
-
ProdyG
őstag
nem azért gagyi, mert van rajta analóg 5.1, hanem azért van rajta analóg 5.1, mert gagyi

én se örülök ennek, mert szükségem lenne az analóg 5.1-re, nekem is Airis van most (gagyi), van rajta analóg 5.1 természetesen, de a jobb lejátszókon (philips, pioneer...) esélytelen, hogy legyen ilyen.
úgyhogy majd kell idővel normális hangfalszett is, ami nem analóg jelet fogad.... -
ProdyG
őstag
válasz
Degeczi
üzenetére
és a 3980-hez vannak ilyen firmware-ek? ma szeretnék egy ilyet venni, vagy 5990-est, akkor tudjátok ajánlani ezt a 2 lejátszót? mindkettő tudja ezt az 1080p-re felkonvertálás dolgot?
általában alaposan körüljárok mindent ha veszek valami műszaki cuccot, de most nincs rá időm, viszont nem szeretnék szívni..... -
enwoy
csendes tag
Nagyon sürgős! Philips 5990-es le tudja játszani az ékezetes feliratokat? Vagy melyik lejátszó képes erre ebben az árkategóriában? Még ma meg szeretném venni.
-
beeeeerka
tag
válasz
beeeeerka
üzenetére
Sziasztok,
Kár, h. senki nem vette a lapot, de azért én mégis megosztom a tapasztalatomat:
- A kézikönyvben le van írva, hogy a készülék tud véletlenszerő ( shuffle ) lejátszást is, amit viszont sehogyan sem tudtam kicsikarni belőle - mp3 lejátszásnál. Mivel ez számomra elsődleges fontosságú paraméter, így még ma visszaviszem, hátha csak ez az egy ilyen. Ha cserét adnak, azt viszont már ott helyben fogom kipróbáltatni, nem szopatom magam még egyszer. De ha a ketyere gyárilag nem tudja ezt a funkcit, akkor ragaszkodni fogok a vételárhoz kp-ban. Akkor még találhatok hasonló árban olyat, ami tudja - persze azt is helyben fogom kipróbáltatni. Az előző playám ( 5150 ) tudta, azzal nem volt gond, csak sajnos azt már nem lehet kapni. Meg alkatrész sincs hozzá, azért kaptam a csereutalványt is.Hátha vki. tanul az esetemből ...
Egyébként Boldog Karácsonyt és Sikeres(ebb) Újévet minden fórumtársnak.
Üdv: B.
-
Lefty
addikt
persze, mer amiken van analóg 5.1 mér lennének gagyik? most ott a drága hangszett és akkor kénytelen vagyok "gagyi" lejátszót venni mi? megláttam ezt az oriont azt vettem is, usb, kártyaolvasó, mindent tud. 10k, a 13k-s orion ugyanez volt csak volt hdmi is rajta. amúgy a 3980 philips asszem 13k volt.
-
Degeczi
nagyúr
"philips 5990, illetve philips 3980. mi köztük a főbb különbség?"
USB bemenet!
(csak az 5990-en)
Szerintem az egyik legfontosabb szempont, ha az ember sok olyan filmet tölt le, amit nem akar még újraírható CD-re/DVD-re sem kiírni, hanem egyszerűn egy pendrivre-ra gyorsan ráhúzni, és már mehet is a mozi...
(vagy akár egy nagy, USB-s vinyó is lehet, sok-sok filmmel)Analóg 5.1 hangkimenet pont az igényesebb készülékekre nem jellemző, hanem inkább az alsó kategóriára: hiszen akinek fontos a jó hangminőség, az úgyis házimozi erősítőre + tisztességes hangfalakra köti, nem PC-s szettre - az erősítőkön pedig van digitális bemenet.
-
Lefty
addikt
ma néztem cora-ban, asszem volt pihilps 3260 meg 3980, és ha jól rémlik mind a kettőn volt analóg 5.1, az utóbbin még HDMI is. viszont mindennek ellenére találtam egy pofás kis orion-t 10k-ért, analóg 5.1 meg minden, de HDMI nincs, viszont nekem az nem kell. még nem próbáltam ki.
-
-
ProdyG
őstag
igen, az analóg 5.1-ről le kell mondanom, úgy látom én is.
a 3980-on is van HDMI. hol lehet most ezeket megvenni olcsón? mert itt Debrecenben a 3980-as 14k a legolcsóbb helyen, az 5990 meg 18-20k. Nagy szupermarketekről beszélek persze.....Netről meg nem szívesen rendelnék, plusz az ide se érne karácsonyra....
15 körül vennék egy 5990-est azonnal, csak nem találok... -
Lefty
addikt
most erre így konkrétan nem tudnék mit mondani, akárhány oldalon is nétem összehasonlítást, nem látok különbséget. mindenesetre a 5990-ról sokkal többet olvasni, és csak jókat, eléggé megbízhatónak tűnik. analóg kimenetre nem mernék fogadni, de ahogy látom nem sokon van már mostanság. HDMI csatlakozója viszont van (lehet, hogy ebben térnek el?). olvastam, hogy szépen feljavítja a filmeket 1080p-re, meg ahogy kell, tehát a dvd-t szebben játsza le, mint ahogy annak ki kellene néznie. van jó firmware hozzá, feliratok méretének állítása, fájl böngészés, stb. kezeli a nagyobb usb-ket és hdd-ket.
-
ProdyG
őstag
hi, én 2 lejátszót néztem:
philips 5990, illetve philips 3980. mi köztük a főbb különbség?
és a másik fontos dolog, hogy ezek hátulján már nincs analóg 5.1-es hangkimenet?
az a 6 RCA csatlakozó. mert nekem az kellene, és a másik fontos szempont a HDMI csatlakozó. 20k alatt tudtok ajánlani valami ilyesmi lejátszót? köszi -
beeeeerka
tag
Sziasztok,
Ki ismeri az akai adx 5130x típ. lejátszót, milyenek a tapasztalatok vele ?
Ma vettem egyet a "FUKAR"-nál, 8990-ért. most kezdem a 3napos cseregari miatt a totáltesztet.
Bordoi:
Köszönöm a szíves ajánlatot, kb. 1/2 órán keresztül folyamatosan kerestem a lejátszómra, de nem találtam semmit.
Neduddki:
Nekem teccik az AKAI. Lehet, h. van nála jobb is, de ennyi a keret a célra.
Eddig is az vót ( 5150 ), de azt tavaly hozta a Jézuska és épp a gari 1év előtt két nappal halt meg. Csereutalványt kaptam, így az idén is megvan az ajándék magamnak.
Tapasztalata van -e vkinek ?
Egy utalást találtam a NETen erre a típusra: [link]
Sajnos ott valamiért nem tudtam hozzászólni a tárgyhoz, ezért itt próbálkozom, a PH!-t már használtam.Üdv: B.
-
Alex91
félisten
Inkabb egy ilyet 30k-ert!

-
Lefty
addikt
15k körül akkor egy philips 5990 szerintetek?
-
joysefke
veterán
Plz válaszoljatok #1451-re is!
Köszi!
J. -
pandor
tag
Kösz a válaszokat...
A gondom az, hogy a jelenlegi gyűjteményem java (~300-400 film) DivX/XviD kódolású AVI és NTFS külső vinyón van. Az elsődleges szempont, hogy ezeket a fájlokat SRT-vel együtt korrektül/kényelmesen tudjam lejátszani/kezelni. Ha tudsz ajánlani ilyen lejátszót megköszönöm.A HD támogatás, HDMI csatoló a jövőre nézve lenne szerencsés (és persze már most is van jó pár x264/MKV fájlom).
A WD adatlapját olvasva jelenleg nem támogatja a DivX formátumot??? Egyébként valóban ideális versenyzőnek tűnik... -
pandor
tag
A WD valóban tökéletes, ha az ár ~20e lenne ~25e helyett nem is gondolkoznék

A Philips ~15e árával csábító, viszont nincs x264 és fájlkezelése nekem probléma (500G vinyón kb. 300-400 film könyvtárakba rendezve).
Ha jól értem az SRT fájlokkal (magyar karakterek!) boldogul, van HDMI csatolója és lejátssza a nagy felbontású (1280x...) anyagot amennyiben az AVI(DivX/XviD) kódolású (bár ezekből kevés van)... -
joysefke
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olcsó DiviX-es DVD lejátszót, ebben kérném a segítségeteket.:
leginkébb tescoban MM-ban szeretném megvenni, mivel ezek közel vannak...ÁR:
Legyen olcsó. (max 10, kevesebb jobb)Csatlakozók.:
SCART-on keresztül fogom a TV-hez csatolni.NYELV:
Magyar OSD létszükség (édesanyámnak lessz)TUDÁS:
DVD-R lejátszás
JPEG és más képformátumok
mp3, cda lejátszás, mp3-listafájlból lejátszás
srt, sub etc feliratok kezelése
DivX, XviD lejátszásjó ha van:
USB2.0 csatlakozóElőre is köszi a segítséget...
üdv
János -
Alex91
félisten
Neked ezt ajanlom...
-
pandor
tag
Sziasztok
Asztali DivX lejátszó keresek az alábbi paraméterekkel:
- USB csatoló, amin keresztül nagy kapacitású NTFS vinyóról filmek lejátszhatók
- Divx/Xvid támogatás
- HDMI csatoló
- SRT feliratok támogatása
- 720p felbontás támogatás (esetleg x264/MKV formátummal is)A Philips DVP 5990 jónak tűnik, leszámítva a fájlkezelést (fájlok rendezése...)
Jelenleg számítógépről megy a film videokábelen át egy Samsung A330 HD Ready tévére (1366x768), az adatok külső USB vinyón.
Szeretném a számítógépet kiiktatni, de továbbra is a vinyóról lejátszani a filmeket (USB kábel a számítógépből a lejátszóba ideiglenesen) és lehetőleg megjeleníteni a filmet eredeti felbontásában (pl. 1280x528)Kösz a segítséget
-
Lefty
addikt
kicsit körbenézve a Philips DVP 5990 jó választásnak tűnik, vélemények?
-
Lefty
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
én 20k alatt nem látok HDMI-s asztali lejátszót, amúgy mért jó, ha van rajta HDMI?
-
Lefty
addikt
hi. tudna valaki 10k alatt egy divx-es asztali lejátszót ajánlani? lehetőleg olyat amihez van/lesz firmware frissítés is. a régi airis asztali már nem játszik le semmi felirattal, firmware meg már vagy 2 éve nincs hozzá, köszi előre is!
-
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, új aztali DVD lejátszót szeretnék, max 15000Ft árban.
Követelmények:- beépített Dolby Digital és DTS
- mindezt analóg kimeneten is tudja
- HDMIKérnék tanácsokat, lehet noname márka is.
Előre is köszi!
-
ny.janos
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nos megálapodtam Mediával, hogy az Onkyo DV-SP405-ös lesz a 406-os helyett, lévén kb. ugyanazt tudja, csak sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni, mivel korábbi modell, amit ki akarnak szórni a polcokról.
Ma mentem megvenni a dolgokat (pontosabban kifizetni, mert szállításra megkértem havert, mivel a TV-t sehogy sem tudtam volna hazahozni mérete miatt, így csak hétfőn vehetem kézbe a termékeket). Úgy tűnik tényleg ki akarták szórni az említett modeltt, ami olyan jól sikerült, hogy bár megállapodtam velük, félre elfelejtették tenni, így nem maradt belőle egyetlen darab sem.

Azonban osztályvezető elmondása szerint az Onkyo belseje (elektronika) teljesen azonos a Pio-val, így az általad is javasolt DV-410-re esett a választás.
Közben viszont kiderült, hogy mennyire tudatlan vagyok... Denon DVD-1740-et ugye alapól kizártam DTS dekóder hiánya miatt. Mivel azonban a kiválasztott erősítő (Harman/Kardon AVR 132) saját maga képes dekódolni, így nincs jelentősége annak, hogy a DVD képes-e a dekódolásra avagy nem. Legalább analfabetizmusom ennyivel szegényedett.

A megvásárolt összeállítás:
TV: Panasonic TH-46PY80
Erősítő: Harman/Kardon AVR 132
5.1 szett: JBL SCS178
DVD: Pionner DV-410
+ kábelek -
gyiku
nagyúr
hi,
hordozhatot keresek 30k-ig. eddigi 2 versenyzo:
HANNS.G HP076VD0 - 19k 2 ev gar
Philips PET716 - 29k 1 ev gar
kikotes semmi extra, legyen autos tolto + divx
vkinek vmi otlete?
koszi -
T-CAT
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Ferguson D-880 HX-el kapcsolatban?
Konkrétan az érdekelne, hogy próbálta-e már valaki valaki USB-s 2,5"-os külső vinyóval, aminek nincs külön tápellátása? Vagy más típusnál, működik-e ez a dolog?
Állítólag bizonyos méret fölött nem szereti őket!
Bosszantó, mert most vettem. Sajnos nem tudtam kipróbálni mert net-en rendeltem, de a boltban azt mondták, hogy ha FAT-re van formázva, akkor látja a winchestert is.
FAT32-re megformáztam egy 80gigásat, de sajnos azt írja ki, hogy nem támogatott eszköz!
Felpörög, elvileg áramot kap rendesen, mégse lát belőle semmit.
Mit tehetek? Particionáljam kisebb részekre? Az segíthet? (...bár nem tudom, akkor tudja-e kezelni a több meghajtót?)
Segítsetek please!!!
Mert ha nem lát csak pendrive-ot, vagy kb. DVD-nyi méretű particiót, akkor vissza kell hétfőn vinnem, főleg emiatt vettem volna ezt a lejátszót!
Azt mondták, hogy a legújabb firmware van rajta, de a biztonság kedvéért lefrissítettem én is, úgyhogy ezen túl vagyok... nem segített
Ami érdekes, hogy a telefonom 4 gigás belső memóriájából USB kábelen keresztül is lazán játszik videót, zenét, képet. (ja és közben telefonáltam...
Mi lehet a maximális méret, amit még látnak ezek az asztali lejátszók? Ezek szerint 4 gigánál többet....Ő lenne az:
[link]...bocs, ha hosszú lett
-
sirdani
tag
Segítség!
Van egy ferguson D680-am, amióta frissítettem a szoftját, azóta a Subwoofer nem szól Pro logic 2 módban (a lejátszóba van dekóder). Dolby Digitalba még jó, de csomó sztereo filmem van. -
9CS
senior tag
Van valakinek ilyen: Toshiba SD470E? Ha igen, megnézné nekem hogy van e ennek magyar menüje? Mert sehol sem találok róla leírást.
-
Skynet258
veterán
válasz
ivcsi86
üzenetére
Csak konyhanyelven: lényegében feljavítja a betett média minőségét. Tehát valamivel szebb lesz a divx vagy a DVD képe (LCD tévén természetesen).
Nálam a lejátszó és a felvevő is tudja ezt, és észre is vehető minőségben. A valódi 1080p-től természetesen nagyon nagyon messze van, de látható a javulás.
Ebben is lehet azonban eltérés, mert nem mindegyik lejátszóban van ugyanaz az upscaler chip, tehát van jobb, és rosszabb megoldás is.
Ha lcd tévére akarod kötni, akkor én személy szerint javaslom, hogy a playa tudja ezt az opciót. hanyatt nem fogod magad vágni, de valamivel szebb lesz a dolog
-
ivcsi86
tag
hali.
mit jelent az egy DVD lejátszonál h "1080p felkonvertálás " ?
mivel ugye az .mkv-t nem játsza le,igy ekkora felbontást nem nem visz, akkor mit csinál egy normál divX filmel amit beteszek? -
9CS
senior tag
Keresek egy ideális „Nagymama első DVD lejátszója” készüléket. Képbe került a Panasonic DVD-S33 magyar menüje is van, ami elég jól jönne. Illetve a Toshiba SD370E erről nem találtam olyat, hogy van e magyar menü. Egy normál TV-n lesz scart-tal szóval semmi extra funkció nem kell. A Panasonic viszont elég furán kezeli a kis felbontású avi-kat állítólag (nem lesz teljes képernyős).
A két lejátszóról tapasztalata Valakinek? Esetleg hasonló egyszerű, olcsó, alap dolgokat viszont rendesen tudó DVD-lejátszó ajánlatok?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
rengeteg olyan játékos van, amin csak koax a digit hangkimenet, de olyan házimozi erősítő alig akad, amin ne lenne akár több koax bemenet is - így ez is csak néhány embert érintő gond
-
ny.janos
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A múltkor a Mediában pont egy Pioneer-t próbáltam ki írott DVD-vel a Pana TH-46PY85-ön az 1080p-s felkonvertálás miatt. Amennyit az ottani körülmények között meg lehet állapítani, azok alapján jónak tűnt. Talán az éppen a nagytestvére volt, de nem tudom biztosan.
-
(Kolombusz)
veterán
Pioneer DV-410V-t tudom ajánlani.
30k körül mozog a Mediaban, meg a Saturnban.HDMI-s, tud 1080p-re felkonvertálást, van rajta USB csati, szóval pendriveról is szépen lejátssza a divx-et, vagy mp3-at, képeket, stb.
Meg persze DTS dekóder is van neki.Egyetlen valódi hiányossága, hogy nincsen csak koax kimenete digitális hangnak, optikai nincs. A másik, csak néhány embert érintő dolog, hogy dvd-audiot, illetve sacd-t nem tud lejátszani. Akiknek erre szükségük van, azoknak ajánlom a nagytestvérét, az 45k körül kapható. Nekem felesleges lett volna.
-
ny.janos
tag
-
ny.janos
tag
Sziasztok!
Denon DVD-1740 lejátszóról tud valaki tapasztalatot mondani?
Esetleg Onkyo DV-SP406-ról? -
messias2
tag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
hali
szerintem nem rossz cucc
dvd része az jó mert mp3 xvid re is jó
az LG maga egy jó minőség főleg asztali dvd lejátszóknál
az ára is elég türhető
na meg az se hátrány ha dvd ből vhs-t is tud
üdv
-
RoyalFlush
őstag
Üdv!
Ezzel a típussal van valakinek tapasztalata?
LG V280 DVD-lejátszó és videó felvevő
Ezt néztem ki. Jövőhét végén szeretném megvenni, de gondoltam előtte informálódok még 1-2 helyen.

-
Silex
aktív tag
Két dolgon gondolkozom: LG - HT202SF erről valaki tud valamit mondani? Elég sokat tud papíron.
Ha nem ez akkor Philips dvp5990 lesz. Ez tudja mappákba rendezni az mp3-makat? -
Metalwarrior
tag
Üdv!
SAMSUNG DVD-P181 vagy LG DVX-340 lejátszót néztem ki magamnak. Tudnátok tanácsot adni, hogy melyik a jobb, vagy ajánlani mást hasonló árkategóriában.
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
A philips 5990 - röl lenne egy kérdésem, mert ezt a lejátszót tervezem veni :
Szóval: van egy pana es15-ös felvevöm az a kérdés hogy az általa felvett cuccokat lejatsza-e ? Illetve egy kérdésröl nem esett szó, hogy a zoom hogy müködik rajt ? folyamatos, mondjuk mind a panáknál? vagy csak van 1-2 fokozat ?
Illetve ez mennyire okés a divx-ek lejátszásakor ?Elöre is köszi a segitségeteket !
-
Tomate
veterán
Egy asztali sima DVD lejátszónál mit takar az, hogy 1080p HD felbontás? Vagy, hogy felkonvertál 1080p-be? Az egyszerű DVD-film lejátszására egy full hd-s tvn milyen befolyással bír?
-
carlosGTX
csendes tag
kösz
mi a véleményetek a kártyaolvasóval felszerelt lejátszókról?
(gondolom az usb-s megoldásnál gyorsabb...) -
ANT
őstag
válasz
carlosGTX
üzenetére
Kismillió olyan lejátszó van, amit említesz. Te is megkeresheted őket ezzel a keresővel, csak be kell jelölnöd a kívánt funkciót. Utána válogathatsz kedvedre.
(Ráadásul a Samsung nincs kilőve, mert a találatok között szerepel jó néhány.) -
Daert
őstag
Vki a 1402-re???
-
carlosGTX
csendes tag
tudnátok mondani egy olyan asztali (mpeg4)-lejátszót, ami kezeli az srt vagy sub feliratok ékezeteit
samsung, toshiba kilőve: a koreaiak és a japók nem fogják belerakni az ékezeteket...ennél számít valamit az, hogy PAL vagy NSTC a régiókód? tehát az európai szabvány a pal, a kelet-európai karakterkészletben vannak benne az ékezetek.
konkrét tipp / ötlet?
-
Lockstock
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy olyan asztali divx lejátszót, ami ismeri a 720p wmv-t is.
Valaki bírna egy jót ajánlani?
Kösz előre is!
Üdv
-
ZCoyote
őstag
Megvettem, kíváncsi vagyok milyen lesz. Remélem az összes lemezem lejátsza amit a régi.
-
ZCoyote
őstag
Egy LG DVX382H lejátszót néztem ki magamnak. Tudja valaki, hogy xvid-es filmet lejátszik-e? Az adatlapján sehol nem írják viszont a vásárlók azt írják, hogy mindent lejátszik.
Akinek konkrét tapasztalata van az írja meg legyen szíves. -
TA68
őstag
Erről mi a véleményetek?
Kipróbáltam, és tényleg jobbnak tűnik a kép komponens kábellel.

LG 32LG3000 lcd-vel, és LG DVX382H dvd lejátszóval próbáltam úgy, hogy váltogattam a tévén a két bemenet között. Másnak mi a tapasztalata?
-
Daert
őstag
Hali!
Valaki tudna olyan infóval szolgálni az alábbi lejátszóról hogy milyen feliratokat képes megjeleníteni,és a felratok esetleg színben,háttérben nagységban változtathatók?
Philips DVP3260Már volt pár Hyundai lejátszóm,de nem igazán jöttek be és egy idő után egyre több lemezre néz bambán hogy mit akarok.Gyakran lehagyja a feliratok végét
Próbáltam Grundig-ot is,az csak a DVD-t nem játszotta le
Talán ez a Philips...ha be tudnám helyileg szerezni,ez még jó áron van,szervízelhető normális garanciával,és USB-s. -
vpeeter
csendes tag
Sziasztok!
Egy HDD-s dvd felvevőt szeretnék vásárolni és nem tudom hogy érdemes-e olyat venni amiben csak előkészítve van a HDD helye és nekem kell beleszerelni(akkora vinyót teszek bele amilyet akarok, max. 1 TB) vagy olyat amiben már gyárilag bele szerelve? Az első kb. 35 e FT + a vinyó(ami még lenne is) a másik 45 e FT-tól kezdődne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest