Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
sirdani #1691 üzenetére
Szia,
Tudnál -e ajánlani olyat, ami 10k körül ( alatt ) van és mp3-ban tud véletlenszerűen játszani ? Nekem volt egy AKAI ADX 5150-es, ami tudta, de sajnos garin belül ( 2nappal ) bekrepált, nem is javították, nem volt hozzá alkatrész -> csereutalvány -> lett belőle AKAI ADX 5130x típus, ami viszont nem tudta, amit kell. Azóta itt van a píz a borítékban, de nem találok ilyen áron, ezért lécci segíts, úgy láttam elég széles rálátásod van a témára.
Előre is köszi. Üdv: B.
-
T-CAT
tag
válasz
sirdani #1125 üzenetére
Köszi, ezt gondoltam. De előbb vennem kellene akkor egy ilyen vinyót, hogy a boltban ki tudjam próbálni. Csak akkor venném meg a lejátszót is, ha ez működik. Nem nekem kell, egyik havernak segítek, úgyhogy nem vetetek vele feleslegesen külső vinyót, kéznél meg nincs sajnos, hogy kipróbáljam...
Ezért tettem fel kérdésem...
-
-
Daneeka
senior tag
válasz
sirdani #1078 üzenetére
Ez az első forrás/cikk amit eddig láttam ami előrébb helyezi a Scart-ot (RGB)-vel mint a komponenst
. Ugyan mind a kettő 3 színt szállít 3 eren (a scart kapcsolását nem ismerem, lehet egy színt több eren visz
) viszont valamilyen rejtélyes oknál fogva csak komponens viszi át a progresszív jelet. A prog. előnyéről többek közt itt:
angol
magyarTegnap egyébként csináltam egy gyors tesztet kompozit vs. komponens témában, a hét végén Scart/RGB/ és komponens témában is rövidre zárom a problémám, lehetőleg képeket is csinálok megint.
-
Daneeka
senior tag
-
Daneeka
senior tag
válasz
sirdani #1072 üzenetére
Ja most így megy, de azért bekopizok egy angol fórumon talált választ:
"SCART cannot officially carry non-RGB (e.g., YPbPr) component video signals, which are gaining ground as an improvement over S-Video in markets where SCART is not used. However, some manufacturers of set-top-boxes and DVD players are known to provide optional (menu-selectable), non-standard YPbPr output through the pins that are officially reserved for RGB color components."
So if you can select YPbPr component on the DVD player's SCART output, and if the player also supports progressive scan via SCART, and if the TV supports progressive scan component on its SCART in, then the answer is yes.
Azért ez alapján nem lennék biztos benne, hogy átmegy a progresszív.
-
Daneeka
senior tag
válasz
sirdani #1070 üzenetére
Na igen, ez a kettő említést sem tesz róla. De a Samsung a saját hivatalos oldalán írja. Na de ez még lehet hibás. Viszont amerikai boltban találni róla olyan képet amely komponens kimenettel mutatja.
Direkt megnéztem a playert is, nincs semmi plusz betű/szám a nevében ami eltérhet. Szimplán DVD-P181.MOD: Dobozkép és használati utasítás képe is megegyezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Vallás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest