Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Én sem vagyok nagy szimulátoros, van egy régebbi kormányom, de az élmény szerintem is nagyon ott van
2-3 autóval egész jó vagyok, voltam már 180-adik Daily Challenge-ben Mini-vel, de semmi világrengető eredmény. Egy Subaru Impreza-val vagy Porsche 911 RGT-vel lemaradok a levesbe. Gyakorolni kell még velük. Az első részben is a 60, 70, 80-as autókkal szerettem nyomatni legjobban.Ahogy többet játszok vele és közelítek a Dirt Rally 1 játékidejéhez azt kell mondjam, hogy a pályák jók. Az elején nem gondoltam ezt, de már szeretem Ausztárliát, Új-zéland és Lengyelországot, valamint USA sem rossz. Ennyi kedvenc helyszínem volt az 1-ben is, tehát azért a többség igen. Amik jönnek még a játékba Svéd és Németet is szerettem az 1-ben.
Egyébként a helyszínek többsége igazi

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EAFC 26
- Arc Raiders
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- LEGO klub
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
2-3 autóval egész jó vagyok, voltam már 180-adik Daily Challenge-ben Mini-vel, de semmi világrengető eredmény. Egy Subaru Impreza-val vagy Porsche 911 RGT-vel lemaradok a levesbe. Gyakorolni kell még velük. Az első részben is a 60, 70, 80-as autókkal szerettem nyomatni legjobban.